Home Στερεά Ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»
Στερεά - 12 Οκτωβρίου, 2020

Ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 & ώρα 18:00.

 

Τι αφορά

 

Στην ενημερωτική εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ & του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων από τα στελέχη της ΑΝΔΙΑ για τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης κεφαλαίου κίνησης των Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ύψους 10 εκ. €.

Πληροφορίες συμμετοχής

 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο και θα οδηγηθούν στο περιβάλλον της ψηφιακής εκδήλωσης.

 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96569535179?pwd=ZUNKMnZ1bVRPc2NScThlTlN0VTBBZz09

Meeting ID: 965 6953 5179

Passcode: 340504

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…