Home Δήμος Δωρίδας «Εμφύλιος» για το νερό της Αρτοτίνας

«Εμφύλιος» για το νερό της Αρτοτίνας

 

 

Μύδρους εξαπέλυσε κατά του κ. Κώστα Παλασκώνη ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Μπάμπης Καλλιαμπέτσος για κάτι που όπως τελικά αποδείχθηκε συζητήθηκε μάταια και δεν υπήρχε λόγος. Άλλωστε, οι μάταια αψιμαχίες τείνουν να γίνουν το αγαπημένο σπορ εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η δεξαμενή της Αρτοτίνας, στην οποία εκτελέστηκε έργο, ενώ από την απάντηση του Δημάρχου και του κ. Παλασκώνη προέκυψε ότι ούτε στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί ζήτημα.

Το θέμα άνοιξε ο κ. Καλλιαμπέτσος, ο οποίος από κοινού με τον κ.Γλυμίτσα παρέλαβαν  έργο καθαρισμού. «Η δεξαμενή της Αρτοτίνας καθαρίστηκε για πρώτη φορά, γιατί δε μπορούσε για τεχνικούς λόγους να αδειάσει ολοσχερώς. Η βάνα καθαρισμού είναι ψηλά και δε μπορούσε να αδειάσει. Ο κ. Παλασκώνης έκανε επιθέσεις ότι η δεξαμενή λειτουργεί κανονικά. Γιατί ο κ. Μαυρομάτης ενώ γνώριζε διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, ενώ υπήρχε και θέτατε σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της Αρτοτίνας», είπε. Τους ισχυρισμούς του κ. Καλλιαμπέτσου επιβεβαίωσε και ο κ Μαρτέκας, ο οποίος υπενθύμισε πως κάθε φορά που κατήγγειλε τις επιθέσεις του κ. Παλασκώνη και ζήτησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

Στους δυο συμβούλους της μειοψηφίας απάντησε ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαυρομάτης, ισχυριζόμενος ότι δεν έχουν κινδυνεύσει ποτέ άνθρωποι και η ποιότητα του νερού είναι καλή. «Ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια, σε καμιά περιοχή», είπε.

Ο κ.Παλασκώνης πάντως ήταν κάθετος στην απάντησή του, τονίζοντας ότι έπεσαι τσιμέντο ικανό να μη λιμνάζει το νερό και να καθαρίζεται. «Ρώτα τους θείους σου αν καθαρίζεται η δεξαμενή», του είπε και υπενθύμισε τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τις δυο υδρομαστεύσεις, ώστε το χωριό να έχει επάρκεια.  Επ’ ευκαιρία αναφέρθηκε σε όλα τα έργα ύδρευσης που έγιναν.

Τέλος ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Καπεντζώνης εξήγησε ότι με το που αναφέρθηκε το ζήτημα εκτελέστηκε έργο, ενώ ουδέποτε πριν δεν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…