Home ΕΠΣ Φωκίδας «…εμείς, ως δημοτική αρχή , δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προκαταβάλουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το κύπελλο στους παίδες»
ΕΠΣ Φωκίδας - 27 Μαΐου, 2017

«…εμείς, ως δημοτική αρχή , δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προκαταβάλουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το κύπελλο στους παίδες»

Πηγή: Έντυπη έκδοση ΩτΦ

“Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία συμφωνώ, ήταν να βραβευτούν οι σύλλογοι που ήδη έχουν διακριθεί και κατακτήσει πρωταθλήματα,  τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν και οι γονείς της ομάδας τζούνιορ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιτέας οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στην εφημερίδα σας  καθώς το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει η ομάδα  είναι σε εξέλιξη και εμείς ως δημοτική αρχή δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προκαταβάλουμε ποια  ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο. Για αυτό και μόνο αυτόν το λόγο αποφασίσαμε να βραβεύσουμε τις ομάδες που ήδη έχουμε ανακοινώσει»  θα απαντήσει  η αντιδήμαρχος Ιτέας και εμπνευστής της κυριακάτικης τελετής  αθλητισμού κα Λιάνα Πιλάλα -Τσακίρη στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιτέας  που μέσω της ΩτΦ εξέφρασαν παράπονα για τη μη βραβευση της ομάδας τους .

Επιπλέον, η Αντιδήμαρχος θα διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες ότι στην κυριακάτικη τελετή δεν έχει καλεστεί η ΕΠΣ Φωκίδας. «Πως δεν έχει καλεστεί όταν ένα από τα βραβεία θα δώσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Κατσανάκης» θα αναρρωτηθεί χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…