Home Πολιτικά - Φωκίδα «Εμείς το φέραμε», υπενθυμίζει με νόημα η Π.Σπυροπούλου
Πολιτικά - Φωκίδα - 14 Νοεμβρίου, 2019

«Εμείς το φέραμε», υπενθυμίζει με νόημα η Π.Σπυροπούλου

 «Εμείς το φέραμε», υπενθυμίζει με νόημα η Π.Σπυροπούλου

 
Τμήματα εύρωστα που θα σφύζουν από ζωή και θα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φοιτητών ζητεί η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας κ. Πένυ Σπυροπούλου. 
Σε παρέμβασή της υπενθυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φωκίδα και παράλληλα σημειώνει ότι εκτός από τα γνωστικά αντικείμενα, στο πλευρό του Πανεπιστημίου θα πρέπει να βρίσκεται πάντα αρωγός η αυτοδιοίκηση. 
Συγκεκριμένα σημειώνει τα εξής:
«Η ίδρυση και λειτουργία τμήματος τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φωκίδα είναι μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ που ευοδώθηκε με πολύ κόπο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, αν και η πολιτική αδιαφορία το κλόνισε, ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα της παρουσίας του. 
Σήμερα, εκείνο που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να δούμε σοβαρά γνωστικά αντικείμενα που θα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φοιτητών και θα μπορούν να τους κρατήσουν στην περιοχή. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία και θα δημιουργηθούν σχέσεις αλληλεπίδρασης και ουσιαστικής προσφοράς. Εξυπακούεται δε, ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να στέκεται αρωγός στην ανάπτυξή του, ενισχύοντας αλλά και προτρέποντας δράσεις εξωστρέφειας». 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…