Home Κοινωνικοί φορείς “Εκτιμούμε, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας Μνημείο της UNESCO, τους Δελφούς”
Κοινωνικοί φορείς - 6 Απριλίου, 2021

“Εκτιμούμε, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας Μνημείο της UNESCO, τους Δελφούς”

 Η Ένωση Ξενοδόχων Δελφών «Φοίβος Απόλλων», συγχαίρει τους αρμόδιους φορείς για αυτή την μεγάλη επιτυχία, δηλαδή, την επιστροφή της χώρας μας σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, όπως το «Ράλλυ των Θεών». Η Στερεά Ελλάδα, δίκαια αιτείται την επιστροφή του θρυλικού αγώνα στον τόπο μας, εφόσον αποδεδειγμένα πλέον, μπορεί να στηρίξει με μεγάλη επιτυχία τον θεσμό διαθέτοντας όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις διεκπεραίωσης του. Οι επαγγελματίες των Δελφών, πληττόμενοι από την υγειονομική κρίση της οποίας οι επιπτώσεις στην τοπική οικονομία θα κρατήσουν χρόνια, δηλώνουν έτοιμοι να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του «Ράλλυ Ακρόπολις», πράγμα που έχουν πράξει ήδη στο παρελθόν και διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, κυρίως όμως με ασφάλεια, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εκτιμούμε, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας Μνημείο της UNESCO, τους Δελφούς, το οποίο προσδίδει προστιθέμενη αξία στον επικό αγώνα ράλλυ του WRC, όπως και τις υπάρχουσες δομές φιλοξενίας της πόλης των Δελφών, που παραδοσιακά στηρίζουν μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Delphi Economic Forum. Αξιολογούμε, πως η ιστορική σημασία του αγώνα στον τόπο μας, θα συμβάλλει τόσο στη βιωσιμότητα των μοναδικών – σκληρών διαδρομών ικανοποιώντας  τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όσο και στην τουριστική προβολή του τόπου ως κορυφαίο θεματικό τουριστικό προορισμό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…