Home Εικόνες Αρχικής Εγκρίθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Το μητρώο ιδιοκτητών μηχανημάτων για τη Φωκίδα
Εικόνες Αρχικής - Περιφέρεια - 5 Ιανουαρίου, 2022

Εγκρίθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Το μητρώο ιδιοκτητών μηχανημάτων για τη Φωκίδα

Εγκρίθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Το μητρώο ιδιοκτητών μηχανημάτων για τη Φωκίδα

 

Στην έγκριση του μητρώου ιδιοκτητών μηχανημάτων – οχημάτων (εταιρειών – φυσικών προσώπων) για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από χιονοπτώσεις, παγετό, πλημμύρες, πυρκαγιές, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας για το χρονικό διάστημα από 01-01-2022 έως 31-12-2022, προχώρησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά τη χθεσινή τους συνεδρίαση.

 

Κριτική εκ του περισσού

«Εμμονές» βλέπει η νομαρχιακή της ΝΔ στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το πανεπιστήμιο

 

Με ιδιαίτερα δεικτικό ύφος απαντά η Νομαρχιακή της ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το πανεπιστήμιο, ασκώντας παράλληλα κριτική γιατί δε συναινεί στη φιλοξενία του ΔΙΕΚ Άμφισσας.

Σε ανακοίνωσή τους αναλυτικά σημειώνουν τα εξής:

Εξόχως προβληματική η επανάληψη μίας άποψης, όταν αυτή πάσχει τεκμηρίωσης είτε αναγνώρισης του λάθους της. Είθισται σαν πρακτική να υιοθετείται από ανθρώπους που εμμονικά υπερασπίζονται μια θέση, αποκομμένοι από την πραγματικότητα και το κοινό καλό.

Η διάλυση εν μία νυκτί του υφιστάμενου τμήματος Τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Άμφισσα χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα και η βεβιασμένη ίδρυση τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου λίγο πριν της εκλογές του 2019 δίχως κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων και έγκρισης θέσεων μελών ΔΕΠ (καθηγητές), δημιούργησε ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο.

Η μικροπρεπής τακτική όταν διορθώνονται οι προχειρότητες και τα λάθη σου από άλλους, να εμφανίζεις τον εαυτόν σου σαν οραματιστή υψηλού επιπέδου Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, διασκεδάζει αν μη τι άλλο τις εντυπώσεις και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού.

Επιπρόσθετα, η σημερινή δημόσια άρνηση για τη μη διάθεση δύο (2) αιθουσών στο χώρο του Πανεπιστημίου που δεν χρησιμοποιούνται, σε σπουδαστές των ΔΙΕΚ Άμφισσας, με το επιχείρημα να μην αλλοτριωθεί η Πανεπιστημιακή κοινότητα, μας αφήνει άφωνους! Γνωστοποιεί άθελα της στην τοπική κοινωνία της Άμφισσας, ποιοι παρασκηνιακά αντέδρασαν στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογη πρόταση διάθεσης των ιδίων αιθουσών στο Ειδικό Σχολείο της πόλης. Είναι θεμιτό και εξόχως Δημοκρατικό να αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την άσκηση πολιτικής και το κοινωνικό κράτος. Είναι καιρός όμως οι μάσκες να βγουν και οι σύγχρονοι μύθοι να καταρριφθούν.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της σε όλους του τομείς της πολιτικής, σε πείσμα όσων ξεβολεύονται από την παραγωγή ωφέλιμου προς της κοινωνία έργου και όχι «οραμάτων». Η στάση μας αυτή αναμένουμε να κριθεί από τους πολίτες της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τι είναι το περίφημο Ασιατικό Handicap και γιατί πρέπει να το γνωρίζετε ενόψει Euro 2024

Καθώς μετράμε τις εβδομάδες και τις ημέρες για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδ…