Home Β & Γ Εθνική Δύσκολη έξοδος στην Στυλίδα για τον Αστέρα Ιτέας – Μονόδρομος η νίκη για το Φωκικό που φιλοξενεί τα Μετέωρα
Β & Γ Εθνική - 20 Οκτωβρίου, 2018

Δύσκολη έξοδος στην Στυλίδα για τον Αστέρα Ιτέας – Μονόδρομος η νίκη για το Φωκικό που φιλοξενεί τα Μετέωρα

 Ως αγώνες με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας χαρακτηρίζονται οι κυριακάτικες αναμετρήσεις του Φωκικού και του Αστέρα Ιτέας για την 4η αγωνιστική του Δ΄Ομίλου της Γ΄Εθνικής.

 
Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Αστέρας
 
Με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία ο Αστέρας Ιτέας την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα της Στυλίδας.
 Η ομάδα της Φθιώτιδας αν και δεν αποτελεί φόβητρο ,κυρίως διότι δεν έχει τις εμπειρίες στην κατηγορία,  σίγουρα θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στο Μακρυχώρι , κάτι που έχει στα υπόψη του ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Λίβας ο οποίος δήλωσε χτες το μεσημέρι στην ΩτΦ ότι έχει προετοιμάσει ανάλογα τα πλάνα του και στόχος είναι η νίκη. Από την ομάδα του Αστέρα θα λείψει μόνο ο Bogdani ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι ο Μελίσσης. 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κκ Μπεκιάρης, Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας), παρ. Κουζάκης (Θεσσαλίας).
 
Μονόδρομος η νίκη για το Φωκικό
 
Στον απόηχο της αποχώρησης του κ Ηλία Τσίγκα από την προεδρεία του Φωκικού και την ανάληψη της θέσης από τον ιατρό κ Οικονόμου ο Φωκικός αγωνίζεται την Κυριακή στην Άμφισσα με αντίπαλο την ομάδα των Μετεώρων
Η ομάδα των Τρικάλων θεωρείται από τις καλύτερες στην κατηγορία και σε συνδιασμό με τη χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή του Φωκικούν κάνουν επιτακτική την ανάγκη για νίκη της τοπικής ομάδας. Το γεγονός αυτό γνβωρίζει πολύ καλά και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λύτρας ο οποίος χτες με δηλώσεις του στην ΩτΦ  μίλησε για «αγώνα ζωής και θανάτου»
«Η νίκη την Κυριακή είναι επιτακτική για εμάς. Είναι αγώνας ζωής και θανάτο» θα δηλώσει αινιγματικά  ο κ Λύτρας για να συμπληρώσει  καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Δ.Σ.Α.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κκ Ματσούκας, Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), παρ. Γεώργιος Παπαγεωργίου (Βοιωτίας).
 
Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής
ΓΣ Αλμυρού- ΑΟ Σελλάνων
Νίκη Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Οικονόμος Τσαριτσάνης
ΑΟ Στυλίδας- Αστέρας Ιτέας
Φωκικός- ΑΣ Μετέωρα
Θησέας Αγριάς – Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…