Home Κοινωνικοί φορείς Δρόσος Παρασκευάς προς Περιφέρεια: “Η Ε.Ο. θυμίζει συσκοτισμένο Σεράγεβο πριν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ »
Κοινωνικοί φορείς - 22 Νοεμβρίου, 2018

Δρόσος Παρασκευάς προς Περιφέρεια: “Η Ε.Ο. θυμίζει συσκοτισμένο Σεράγεβο πριν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ »

 Για εγκληματική αδιαφορία σχετικά με την κατάσταση συσκότισης που επικρατεί σε μεγάλο μέρος της Εθνικής Οδού κατηγορεί την περιφερειακή αρχή ο περιφερειακός σύμβουλος κ Δρόσος Παρασκευάς.

«Σε μεγάλο μήκος της Εθνικής Οδού   που διατρέχει τη Φωκίδα επικρατούν συνθήκες «συσκοτισμένου Σεράγεβο πριν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ » . Ο φωτισμός δεν δουλεύει και η Περιφέρεια αδιαφορεί εγκληματικά . Δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε απολύτως τίποτε από τον περσινό χαμό ενός μικρού παιδιού εξαιτίας της  έλλειψης φωτισμού.  Ο ωχαδερφισμός ζει και βασιλεύει. Μήπως ήρθε η ώρα απόδοσης ευθυνών από τη στιγμή που   βασιλεύει η αδιαφορία;;» θα πει χαρακτηριστικά ο περιφερειακός σύμβουλος για να συμπληρώσει ότι θα πρέπει επιτέλους να δει η Περιφέρρεια και το οδόστρωμα που σε αρκετά σημεία , ειδικά προς τον Άγιο Νικόλαο και το Ευπάλιο, είναι γεμάτο λακκούβες, σχεδόν ξηλωμένη άσφαλτος.
«Μήπως θα πρέπει ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης να κάνει μια βόλτα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση  ; Προς Θεού όχι όταν βρέχει. Κρίμα είναι!!!» θα τονίσει χαρακτηριστικά
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…