Home Δήμος Δελφών Διαβούλευση για τη χωροθέτηση του οικισμού των Ρομά ζητά ο τοπικός σύμβουλος Άμφισσας Κ. Σ. Σωτηρόπουλος
Δήμος Δελφών - 9 Ιουνίου, 2018

Διαβούλευση για τη χωροθέτηση του οικισμού των Ρομά ζητά ο τοπικός σύμβουλος Άμφισσας Κ. Σ. Σωτηρόπουλος

 Να συζητηθεί το θέμα του σχεδιαζόμενου οικισμού των Ρομά σε επόμενο τοπικό συμβούλιο Άμφισσας θέτει επί τάπητος ο τοπικός σύμβουλος κ Σ. Σωτηρόπουλος τονίζοντας επιπλέον ότι απαιτείται διαβούλευση σχετικά με το ζήτημα της χωροθέτησης. 

 
Αναλυτικά η δημόσια επιστολή αιτήματος
 
Αίτημα διαβούλευσης της χωροθέτησης του καταυλισμού των Ρομά
 
Ίσως το μεγαλύτερο θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή την παρούσα θητεία, μετά από το πρόγραμμα χρηματοδότησης της Κυβέρνησης, είναι αυτό της δημιουργίας καταυλισμού για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της ευαίσθητης Κοινωνικής ομάδας των Ρομά, για την πόλη της Άμφισσας.
Δυστυχώς έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς ουδέποτε να έχει έλθει προς συζήτηση στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άμφισσας, χωρίς ουδέποτε να έχει γίνει διαβούλευση (γιατί άραγε;) και χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη Κοινωνική συναίνεση. 
Ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, όπου θα έχει άμεσο ή έμμεσο αντίκτυπο στις Αθλητικές μας εγκαταστάσεις, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, στο Βιοτεχνικό πάρκο, στο ΚΤΕΟ στις παρακείμενες επιχειρήσεις με την ήδη αποφασισθείσα χωροθέτηση, όφειλε να συζητηθεί.
Ως Τοπικός σύμβουλος της Δ.Κ.Άμφισσας, ζητώ, άμεσα, τη διαβούλευση της χωροθέτησης, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη Κοινωνική συναίνεση από τους συμπολίτες μου.
 
Ο Τοπικός Σύμβουλος της Δ.Κ.Άμφισσας
Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…