Home Δήμος Δελφών Διαβεβαίωσαν Θ.Παναγιωτόπουλος και Θ.Τσονάκας -Προσπαθούν να πάρουν όλες τις καθαρίστριες
Δήμος Δελφών - 16 Δεκεμβρίου, 2016

Διαβεβαίωσαν Θ.Παναγιωτόπουλος και Θ.Τσονάκας -Προσπαθούν να πάρουν όλες τις καθαρίστριες

 Διαβεβαίωσαν Θ.Παναγιωτόπουλος και Θ.Τσονάκας

Προσπαθούν να πάρουν όλες τις καθαρίστριες

-«Ντάλα Αύγουστο τόσο εντυπωσιακός όγκος αιτήσεων», σχολίασε ο κ. Ιωσηφίδης. –«Αν αμφισβητείτε τη νομιμότητα επιχειρήστε να την προσβάλετε», απάντησε ο Δήμαρχος.

 

Την προσπάθεια του δήμου Δελφών να λάβει τις νομικές διαβεβαιώσεις που χρειάζεται για να προσλάβει όλες τις καθαρίστριες που έκαναν αίτηση για τα σχολεία ανακοίνωσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος και ο αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Θανάσης Τσονάκας, με αφορμή ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ Γιώργου Ιωσηφίδη.

Ο Δήμαρχος απαντώντας σχετικά με την επιπλέον επιχορήγηση, που όπως είπε ο κ. Ιωσηφίδης διατείνονται κύκλοι του Βουλευτή ότι εισέρευσε στα ταμεία του δήμου, υποστήριξε ότι οι 72.000 ευρώ αποτελούν την τακτική επιχορήγηση για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων. Ενημέρωσε δε, ότι έχουν ζητήσει επιπλέον χρηματοδότηση για τους καθαρισμούς, καθώς οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και δεν μπορούν να καλυφθούν από τις καθαρίστριες που προσλήφθηκαν. «Αν μας διαβεβαιώσουν ότι πατάμε καλά νομικά, θα φέρουμε εισήγηση να πάρουμε επιπλέον καθαρίστριες», τόνισε.

Στην παρατήρηση του κ. Ιωσηφίδη, πως γίνεται να υπήρξε τέτοιος όγκος αιτήσεων όταν ανακοινώθηκε την Πέμπτη 18 Αυγούστου, ντάλα καλοκαίρι, ο κ. Παναγιωτόπουλος αντέτεινε ότι όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα, μπορεί να επιχειρήσει να την προσβάλλει. «Να δούμε αν οι δικές μας διαδικασίες ήταν παράνομες και οι προηγούμενες νόμιμες», σχολίασε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…