Home Πολιτικά - Φωκίδα ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΩΡΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κατάρρευσε άλλο ένα fake news του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτικά - Φωκίδα - 30 Μαρτίου, 2021

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΩΡΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κατάρρευσε άλλο ένα fake news του ΣΥΡΙΖΑ

 Το εργοστάσιο κατασκευής ψευδών ειδήσεων, (fake news), των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου δούλεψε εντατικά, ανήμερα της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, προκειμένου να παρουσιάσει τον διαγωνισμό για την προμήθεια των self-testsως φωτογραφικό ο οποίος στήθηκε από την κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισαν ως «πλασιέ της Siemens», προκειμένου να πάρει την προμήθεια η εν λόγω εταιρεία.

Έβγαλαν απανωτές ανακοινώσεις, έκαναν δεκάδες αναρτήσεις και έβγαιναν στα τηλεπαράθυρα όλες τις προηγούμενες ημέρες, σε έναν αγώνα για το ποιος θα πλασάρει καλύτερα το νέο ψευδές (fake) αφήγημά τους.  

Τώρα που δημοσιοποιήθηκε ο κατάλογος των εταιρειών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορές – ο φάκελος των προσφορών έχει ήδη σταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο – αποδείχθηκε αφενός ότι συμμετείχαν 31 εταιρείες και αφετέρου ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, (Siemens), δεν υπέβαλε προσφορά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τους ειδικούς.

Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με ασύστολα ψεύδη έσπευσε να εκτοξεύσει λάσπη στον ανεμιστήρα καταγγέλλοντας τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τώρα, ωστόσο, που τα ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ κατάρρευσαν, οι λασπολόγοι του σιωπούν.

Αποδεικνύεται τελικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει, μία ψεύτικη ιστορία για να πλήξει τη διαχείριση της πανδημίας και την προσπάθεια για ελεγχόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας και άνοιγμα της κοινωνίας.  

Αποδεικνύεται ότι δεν ορρωδεί προς ουδενός, ότι δεν διστάζει να κατασκευάζει συκοφαντίες και ότι κάθε φορά ξεπερνά τον εαυτό του.

Αντί μάλιστα να ζητήσει συγνώμη εκδίδει χυδαίες ανακοινώσεις και ζητάει τα ρέστα.   

Τώρα λοιπόν που και αυτά τα ψεύδη του κατάρρευσαν, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απαντήσει:

– Συμφωνεί να προμηθευτεί η χώρα άμεσα οικιακά τεστ σε μεγάλο αριθμό για δωρεάν διάθεση στους πολίτες, πρωτοπορώντας στην Ευρώπη, και πριν η προμήθειά τους καταστεί εξαιρετικά δύσκολη λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού;

– Συμφωνεί να ανοίξουν δραστηριότητες με τη χρήση των νέων εργαλείων που παρέχει η επιστήμη ή θα επιμένει να εύχεται την καταστροφή για να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα;

Ας απαντήσουν σε αυτά και ας αφήσουν την προσφιλή τους λασπολογία.

Όση λάσπη κι αν πετάξουν επιστρέφει στους ίδιους.  

 

Λιδωρίκι

30-3-2021
                                                                                                                                                                                                                                    ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΩΡΙΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…