Home Κοινωνικοί φορείς Δημοσιοποιήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άμφισσας
Κοινωνικοί φορείς - 18 Σεπτεμβρίου, 2016

Δημοσιοποιήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άμφισσας

Εν μέσω συνεχιζόμενης και παρατεταμένης κρίσης , με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και την παθολογική κλινική να παραμένει κλειστή ανακοινώθηκε χτες η πλήρης σύνθεση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
 
Τα νέα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν έχουν να φέρουν σε πέρας πολύ δύσκολο έργο καθώς η στελέχωση και η βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου εξαρτάται κυρίως από τη βούληση της κυβέρνησης , η οποία φαίνεται να μην  είναι αποτελεσματική και να συνεχίζει τις πολιτικές των προκατόχων της , και λιγότερα από την τοπική διοίκηση. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ως προς αυτό αποτελεί η τελευταία μείωση του προϋπολογισμού για την Υγεία  κατά περίπου 500, 000 ευρώ σε σχέση με το 2015 . 
Συγκεκριμένα , σύμφωνα με γιατρούς που υπηρετούν στο Νομό,  για τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου  για το έτος προβλεπόταν συνολικό κονδύλι της τάξης των 2.400.000 ευρώ και επιπλέον είχαν διατεθεί   στον ΕΟΠΥΥ  ακόμη 500.000 ευρώ αποκλειστικά για  την κάλυψη της φαρμακευτικής δαπάνης  των καρκινοπαθών και άλλων ασθενών  με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Για φέτος, το 2016, το συνολικό κονδύλι που είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου παραμένει  μεν στο ίδιο ύψος, στα 2.400.000 ευρώ,  αλλά κόπηκε εντελώς το κονδύλι των 500.000 για τα φάρμακα των σοβαρών ασθενειών τα οποία πλέον καλείται να δίνει το ίδιο το νοσοκομείο, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι υπήρξε μείωση των συνολικών δαπανών.
 
Αναλυτικά, σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Γ.Ν. Άμφισσας
 
Πρόεδρος:  Ευφροσύνη Αυγερινού  του Χριστόδουλου , Πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, 
Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Καλοθανάσης  του Νικολάου,  Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρωτή του τον Δρόσο Παρασκευά  του Θεοδώρου,  Αστυνομικό.
Μέλος: Δημήτριος Χαβιάρας  του Ορέστη, Συνταξιούχος ΟΑΕΕ, με αναπληρώτριά του την Χρυσούλα Κεφάλα  του Βασιλείου, Ελεύθερο Επαγγελματία.
Μέλος: Αντώνιος Κρασσάς   του Αλέξανδρου, , Συντονιστής Διευθυντής, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον Κ. Αθανασίου  του Αθανάσιου, Επιμελητής Β΄, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Άμφισσας.
Μέλος : Νίκη Γαλάτου :  του Παναγιώτη, , Υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτριών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον  Θεόδωρο Αγουρίδη του Δημητρίου, , Υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Προσωπικού Η/Υ, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Άμφισσας.
 
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…