Home Εικόνες Αρχικής Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο

Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο

Το είπε και το έκανε

 

Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Δεν τον πολύ -πίστευα το βουλευτή κ. Μπούγα, όταν προεκλογικά μου έλεγε με παρρησία πως θα τα καταφέρει με το διαγώνιο. Και για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω. Δεν αμφισβητούσα την πρόθεσή του. Αμφισβητούσα το αποτέλεσμα, μιας και θεωρούσα πως η κυβέρνηση δεν θα έδινε ένα τόσο μεγάλο έργο σε μια τόσο μικρή και μονοεδρική περιοχή. Ειδικά δε όταν σκεφτόμουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταφέρει για το 2035 τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου, νόμιζα πως δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα. Κι όμως τα κατάφερε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Στηρίζουμε την προσπάθειά του και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και το Ιανουάριο να έχουμε την χαρά να δημοσιεύσουμε την προκήρυξη ενός έργου που αποτελεί το οξυγόνο της περιοχής μας για τα επόμενα 50 χρόνια!

Θερμά συγχαρητήρια στο Βουλευτή και ευχόμαστε καλή δύναμη να συνεχίζει αυτή τη γιγάντια προσπάθεια!

 

Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο

 

Πραγματικά το εννοώ. Αν προκηρυχθεί αυτό το έργο και εγκατασταθεί ο εργολάβος, ο βουλευτής κ. Μπούγας δεν χρειάζεται να παλέψει τίποτε άλλο. Αρκεί αυτό το έργο για να πάει αξιοπρεπέστατα σε εκλογές. Άλλωστε, αν ευοδωθεί μέχρι τέλους η πορεία του έργου και μπει το πρώτο γεωτρύπανο για τις στοές, τίποτε δεν θα μπορεί να το σταματήσει ή να διαταράξει τα πράγματα.

Παρόλα αυτά συνεχίζει να παλεύει σοβαρά και σθεναρά όλα τα μεγάλα προβλήματα της Φωκίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…