Home Εικόνες Αρχικής Δεν μπορεί να βοηθήσει

Δεν μπορεί να βοηθήσει

Δημιουργήθηκε σοβαρό θέμα

 

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο δήμος είναι το θέμα της πλατείας Θεάτρου στην Ιτέα. Η οριστική κατάσχεση και το 1 εκ ευρώ που αφαιρέθηκε από το ταμείο του δεν του επέτρεψαν να κάνει πολλά πράγματα και κυρίως να εκτελέσει τεχνικό πρόγραμμα. Έγινε τιτάνια προσπάθεια τόσο από τα πολιτικά στελέχη, αλλά κυρίως από την Οικονομική Υπηρεσία να μην καταρρεύσει  δήμος και να μην δηλώσει χρεοκοπία. Η αλήθεια είναι πως η ειδικά η Ιτέα δεν θα έπρεπε να αρθρώνει παράπονο για το τεχνικό πρόγραμμα που δεν εκτελέστηκε τα δυο πρώτα χρόνια, αλλά να καταλάβει ότι έγινε το ίδιο πράγμα σε όλες τις άλλες κοινότητες από τη δική της οφειλή. Φυσικά, στον καλλικρατικό δήμο αυτές οι διακρίσεις δεν έχουν σημασία, αλλά έχουν ένα συμβολισμό!

 

Δεν μπορεί να βοηθήσει

 

Σήμερα με την πλατεία Θεάτρου παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς έρχονται υποχρεωτικές πληρωμές και κατασχετήρια στους ιδιώτες. Το θέμα μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η κ. Σοφία Αναγνωστάκου. Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής της εξήγησε ότι πέρα από το να δηλώσουν τη συμπαράσταση του δήμου δεν μπορούν να κάνουν κάτι πιο δραστικό. «Είχαμε εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβουμε να πληρώσουμε εμείς και να μπούμε μετά σε μακροχρόνιο διακανονισμό με τους ιδιώτες. Δεν είναι νόμιμο και δε μπορεί να γίνει», διευκρίνισε ο δήμαρχος.

Τελικά, όσες πονηριές ή καλύτερα κουτοπονηριές και να κάνει κάποιος, πάντα στο τέλος θα την πληρώνει. Το ίδιο έγινε με την πλατεία Θεάτρου, το ίδιο και με την άρνηση της Άμφισσας να πληρώνει το νερό στην ΕΥΔΑΠ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…