Home Κοινωνικοί φορείς Δεν θέλει την ηγεσία της ΚΕΔΕ ο Μπακογιάννης
Κοινωνικοί φορείς - 30 Αυγούστου, 2019

Δεν θέλει την ηγεσία της ΚΕΔΕ ο Μπακογιάννης

 Την βούλησή του να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκφράζει σε συνομιλητές του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μπακογιάννης ερωτηθείς σχετικά από συνομιλητές του, αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ με τη στήριξη της ΝΔ, απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Αθήνα». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακογιάννης θα είναι exoficcio μέλος του 31μελούς ΔΣ της ΚΕΔΕ, λόγω της θέσης του ως δήμαρχος Αθηναίων.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι το «παιχνίδι» από την πλευρά των «γαλάζιων» δημάρχων που αποτελούν και την μεγάλη πλειοψηφία και αναμένεται να κερδίσουν εύκολα την πλειοψηφία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,  ανοίγει.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου, στενός πολιτικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που διαμηνύει σε κάθε συνομιλητή του ότι «αυτή την φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω όπως το 2014 με την υποψηφιότητα Πατούλη» αλλά και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ωστόσο πολλοί στη ΝΔ θεωρούν ότι τελικώς θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής.
Κάποιοι,  , συζητούν το όνομα του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, θεωρώντας ότι θα είναι μία καλή υποψηφιότητα, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο κερδίζει πόντους και μια νέα υποψηφιότητα: Αυτή του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου που, όπως και ο δήμαρχος Περιστερίου, χαίρει γενικότερης εκτίμησης.

https://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…