Home Δήμος Δελφών Δελτίο Τύπου : Gold Βραβείο στο Δήμο Δελφών για το “AI Chatbot Δήμου Δελφών”
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 19 Ιανουαρίου, 2023

Δελτίο Τύπου : Gold Βραβείο στο Δήμο Δελφών για το “AI Chatbot Δήμου Δελφών”

Με Gold βραβείο στην κατηγορία “Αξιοποίηση τεχνολογιών AI & ML” διακρίθηκε ο Δήμος Δελφών για την υλοποίηση του αυτόματου ψηφιακού βοηθού “ΑΙ Chatbot Δήμου Δελφών” στα Best City Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στo αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Δελφών, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την προώθηση της συμμετοχικότητας.
Το βραβείο παρέλαβαν οι κυρίες Βάσια Αρβανίτη, Business Development Manager της Crowdpolicy, Κλαούντια Σκορούπα, Project Manager στην Crowdpolicy και η Μαρία Σωτηρίου, Product Manager στην Crowdpolicy.
Το “AI Chatbot του Δήμου Δελφών”, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, αξιοποιεί προωθημένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, έχοντας στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των δημοτών και επισκεπτών για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος, καθώς και για την άμεση ενημέρωσή τους για τοπικά νέα και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.
Ο νέος, αυτόματος ψηφιακός βοηθός είναι προσβάσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών, καθώς και μέσω της εφαρμογής Facebook Messenger:
● https://dimosdelfon.gr/
● https://www.facebook.com/Delphichatbot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…