Home Καλαθοσφαίριση Δίκαιη επικράτηση του Μάκαρου με 69-66 επί του Αίαντα Αυλίδας
Καλαθοσφαίριση - 21 Οκτωβρίου, 2017

Δίκαιη επικράτηση του Μάκαρου με 69-66 επί του Αίαντα Αυλίδας

  Ντέρμπι στο Χριστολιάς Καμπεράκης σήμερα το απόγευμα με το Μάκαρο να φτάνει στη δεύτερη νίκη του απέναντι σε έναν αξιόμαχο Αίαντα Αυλίδας. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε πόντο πόντο με καμία ομάδα να μην μπορεί να πάρει μία ουσιαστική διαφορά και το ημίχρονο να τελειώνει με 30-29 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος. Στο γ΄δεκάλεπτο ο Αιάντος Αυλίδας ξέφυγε και με 5 πόντους όμως ο Μάκαρος με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση  κατόρθωσε να προηγηθεί με 50-42. Παρότι η ομάδα της Άμφισσας είχε μια σταθερή διαφορά 10 πόντων στο δ΄δεκάλεπτο ο Αίαντας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και εκμεταλλευόμενος την αστοχία της ομάδος της Άμφισσας στις βολές (12/31) μείωσε στους 3 πόντους.  Ο Μάκαρος ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα με αγχωτικό τρόπο και αυτό φάνηκε από την αστοχία του στη γραμμή της «φιλανθρωπίας». Η Αυλίδα αν και νεοφώτιστη έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδος  με  σαφή προσανατολισμό στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Από το Μάκαρο διακριθηκαν οι Κουτσογιάννης, Λούπουλ και Νασάκης και από την Αυλίδα οι Αργυρίου, Τσιώλης και Κωνστάντουρας.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ= 18-16, 12-13, 20-14, 19-23

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ = Καραμπιτσάκος, Μασλατζίδης

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας)= Λεοντίου 3 (1), Κουτσογιάννης 17 (1), Οικονόμου 7, Λούπουλ 14 (2), Διαμάντης, Τσικνής, Φουσέκης 2, Φωτητζόγλου 10, Βίλλιας, Μουτζούρης, Βουρνούς, Νασάκης 16.

ΑΙΑΝΤΑΣ ( Σάλιαρης) = Πολίτης, Αργυρίου 16 (2), Μπεληγιάννης 4, Μαλισιόβας 8, Σπύρου 2,  Τσιώλης 17 (1), Βασιλείου 3 (1), Κωνστάντουρας 12 (1), Κεραμάρης 4, Αργυρός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…