Home Εικόνες Αρχικής Δήλωση υποψηφιότητας Χασούρα Ξενοφώντα
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 7 Απριλίου, 2023

Δήλωση υποψηφιότητας Χασούρα Ξενοφώντα

Αποτελεί μεγάλη η τιμή για εμένα, να εκπροσωπήσω τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21 ης Μαΐου 2023 ως υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας, μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους μου.
Αποτελεί τιμή να εκπροσωπώ ένα κόμμα το οποίο ήταν πάντα στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, αλλά και μια κυβέρνηση, όπως αυτή του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που έχει βάλει τη χώρα σε μία άλλη πορεία, πιο σύγχρονη, πιο ευρωπαϊκή, με μία αντίληψη για ένα πολιτικό σύστημα πιο υπεύθυνο, πιο αξιόπιστο, πιο αποτελεσματικό για τους πολίτες.
Μέσα από αυτή την υποψηφιότητα θα μου δοθεί η ευκαιρία να καταθέσω νέες ιδέες και προτάσεις για την ανάδειξη του τόπου μας.
Έναν τόπο στον οποίο γεννήθηκα και ζω εγώ και η οικογένειά μου.
Έναν τόπο που αγαπάω και που πιστεύω στις δυνατότητές του και τη δυναμική του.
Είμαι οικονομολόγος και υπηρετώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υπηρεσιακός παράγονταςαπό θέση ευθύνης. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου με έχει διδάξει ότιπεριμένουν πολλά από εμάς, μεγάλα αλλά και μικρά, που βελτιώνουν όμως τις συνθήκες διαβίωσης τους και της καθημερινότητάς τους.
Δεν υπάρχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα. Υπόσχομαι όμως ότι από όποια θέση και να βρίσκομαι, έχοντας πάντα μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με τους συμπολίτες μου, θα αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα, να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική παράδοση του τόπου μας, να
αξιοποιήσουμε το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον μας, να δώσουμε νέα προοπτική στη ΦΩΚΙΔΑ.

Ξενοφών Δημ. Χασούρας
Οικονομολόγος – Οικον.
Δ/ντής Δήμου Δωρίδος
Υποψήφιος Βουλευτής
με τη
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
στο
ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…