Home Εικόνες Αρχικής Δήλωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φωκίδας για τις εσωκομματικές εκλογες

Δήλωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φωκίδας για τις εσωκομματικές εκλογες

Κώστας Αντωνόπουλος

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ως πολιτικό γεγονός, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο των μελών και των φίλων του Κινήματός, αλλά και πολιτών πέρα από τον πολιτικό μας χώρο.
Έχουν προκαλέσει επίσης και το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,(εφημερίδων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, ενημερωτικών ιστοσελίδων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ) πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας.
Μια από τις πολλές ερωτήσειςπου δεχόμαστε είναι, αν τόσο εγώ, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας, όσο και τα άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, έχουμε ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιοΠρόεδρο για να τον στηρίξουμε δημόσια.
Αντιλαμβανόμενος την αξία και τον ρόλο της θεσμικής μου ιδιότητας,απαντώ με σαφήνεια, ότι ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας δεν προτίθεμαι να το πράξω, ανεξάρτητα από την προσωπική μου επιλογή.
Θα δώσω τη μάχη για τη σοβαρότητα της διαδικασίας,τη συμμετοχή των πολιτών,την αξιοπιστία, την εξωστρέφειακαι τα πολιτικά χαρακτηριστικά της εκλογής νέου Προέδρου.
Το πρώτο μου μέλημα είναι η κινητοποίηση της κοινωνικής μας βάσης και η υψηλή συμμετοχή. Αυτό θα είναι και το βασικό εφόδιο για τον νέο Πρόεδρο, προκειμένου να απευθύνει ευρύ κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες,για να συνταχθούν εκ νέου στις τάξεις μας, ώστε να χτίσουμε μαζί τους μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.
Η επόμενη ηγεσία του Κινήματός μας πρέπει να έχει τη νομιμοποίηση της υψηλής συμμετοχής. Οφείλει να μεγαλώσει την παράταξη και να της δώσει ξανά τον ρόλο του πρωταγωνιστή που της αξίζει.
Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, που αγωνίζονται για τηνσυμμετοχή των πολιτών της Φωκίδας, στην εκλογική διαδικασία.
Την επόμενη μέρα,θα είμαστε όλοι μαζί και ισχυρότεροι.

Ο Γραμματέας
της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…