Home Κοινωνικοί φορείς Γ. Ιωσηφίδης: “ Το σκοτάδι και η ανωνυμία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο πρόσημο”
Κοινωνικοί φορείς - 28 Φεβρουαρίου, 2017

Γ. Ιωσηφίδης: “ Το σκοτάδι και η ανωνυμία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο πρόσημο”

 Κυκλοφόρησε χθες τα ξημερώματα μία ανώνυμη προκήρυξη, η οποία μάλιστα πετάχτηκε στις στάσεις αναχώρησης των εργαζομένων για το μεταλλείο, με υβριστικότατες εκφράσεις για εργαζόμενους που για λόγους δεοντολογίας αλλά και επειδή δεν επικροτούμε τέτοιες εκφράσεις ΔΕΝ τη δημοσιεύουμε.

 
Ωστόσο,  ζητήσαμε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» που επανειλημμένα έχει φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την κατάσταση που επικρατεί στα μεταλλεία υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζομένων εκεί, μιας και για τέσσερεις θητείες ήταν πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου να μας κάνει μια δήλωση.
 
« Το σκοτάδι και η ανωνυμία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο πρόσημο. Το συνδικαλιστικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να καταδικάσει τη συκοφαντία και τη χυδαιότητα που κρυμμένη πίσω από την ανωνυμία το μόνο που κάνει είναι να λειτουργεί ως βούτυρο στο ψωμί των “αφεντικών” που θέλουν να διαφεντέψουν την περιοχή μας. Το κείμενο είναι προβοκατόρικο. Αυτό το κίνημα, δεν έχει  την ανάγκη να καταδικάζει ανώνυμα. Έχει τα όργανά του, τα Δ.Σ., τις συνελεύσεις του, να αποφασίζουν και επώνυμα να απευθύνονται τόσο στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους της περιοχής μας καταγγέλλοντας τις όποιες ελλείψεις ή παράνομες ενέργειες κάνει η εργοδοσία ή οι εδώ τοπικοί “άρχοντες”. Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δελφών καταδικάζει με τον ποιο απερίφραστο τρόπο το κείμενο ως συκοφαντικό, αντεργατικό, διχαστικό που μόνο κακό κάνει αυτές τις στιγμές συνολικά στους εργαζόμενους και του μεταλλείου αλλά και συνολικά. Ας αναλογιστούν οι εργαζόμενοι, ποιόν βοηθάει το κείμενο τη δεδομένη στιγμή και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε, στο φως της ημέρας, να στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του μεταλλείου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…