Home Δήμος Δελφών Γνώρισε το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας

Γνώρισε το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας

Στο πλαίσιο της γνωριμίας των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της περιοχής μας, η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας σας προσκαλούν σε ένα διήμερο εποικοδομητικού διαλόγου, στις 16 και 17 Μαΐου 2024. που έχει ως σκοπό να ενημερώσει για τη λειτουργία και τις εξελίξεις στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας του Δήμου Δελφών.
Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 και ώρα 19:30 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλ. Κεχαγιά. Άμφισσα) του Δήμου Δελφών θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα: “Μουσικό Σχολείο- Λειτουργία- Προοπτικές”
Την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00 μμ στο προαύλιο του Μουσικού Σχολείου (Αθανασίου Γκελεστάθη 13. Άμφισσα) θα πραγματοποιηθεί “ανοικτή” πρόβα της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής και της Ευρωπαϊκής Χορωδίας καθώς και του συνόλου εγχόρδων Ensemble παρουσιάζοντας ένα δείγμα δουλειάς μαθητών και καθηγητών. Οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν και στους χώρους του Σχολείου.
Στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση τόσο στη Γενική Παιδεία όσο και στον τομέα της Μουσικής εδώ και 14 χρόνια. Με ένα πλήρως καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, αφοσιωμένο στην ανάπτυξη και την επιτυχία κάθε μαθητή, δίνουμε την υπόσχεση για μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, που θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την προσωπική βελτίωση κάθε μαθητή και μαθήτριας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…