Home ΕΠΣ Φωκίδας Γιώργος Καρατζόγλης, προπονητής Ησαΐα Δεσφίνας: “Καλοδεχούμενο και το πρωτάθλημα”
ΕΠΣ Φωκίδας - 22 Δεκεμβρίου, 2020

Γιώργος Καρατζόγλης, προπονητής Ησαΐα Δεσφίνας: “Καλοδεχούμενο και το πρωτάθλημα”

 Για τους στόχους της νέας του ομάδας αλλά και

γενικότερα για το τοπικό πρωτάθλημα μιλά ο

έμπειρος προπονητής του Ησαΐα Δεσφίνας τονίζοντας ότι στόχος είναι να παίξει στα μπαράζ ανόδου

 

Φέτος σας βλέπουμε στη Δεσφίνα. Πως προέκυψε η μετακόμισή σας;

 

Λίγο πριν την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου Με πλησίασαν οι παράγοντες του Ησαΐα Δεσφίνας, Συζητήσαμε θέσαμε τους στόχους και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε, αναλαμβάνοντας την ομάδα και προσπαθώντας και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

 

 

Ξεκινήσατε  πολύ καλά το πρωτάθλημα και ήδη μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής είστε στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς, πιο πάνω και από τον ιστορικό Αστέρα.  Να υποθέσω ότι έχετε βάλει ….στο μάτι το πρωτάθλημα;;

 

Ξεκινώντας από την προετοιμασία δουλέψαμε σε 2 σημεία.

1ον στο θέμα της νοοτροπίας πως πρέπει δηλαδή να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε μέσα και έξω από το γήπεδο με γνώμονα το καλό της ομάδας.

2ον όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε εξ ολοκλήρου τον τρόποπαιχνιδιού ώστε η ομάδα να έχει ταυτότητα να είναι ανταγωνιστική να ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, να γνωρίζουν όλοι οι παίχτες τον ρόλο τους, και να εφαρμόζουν αυτά που τους ζητούνται σε κάθε παιχνίδι.

Τα παιδιά παρ ότι εργάζονται και δεν είναι επαγγελματίες δούλεψαν πολύ σκληρά  στην προετοιμασία που ήταν αρκετά απαιτητική. Όλη αυτή η δουλειά είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Σε σχέση με το πρωτάθλημα, ο στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο  να εμφανίζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι. και να προσπαθήσεινα  βρεθεί στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Αν Μέτα από αυτή την προσπάθεια έρθει και το πρωτάθλημα είναι καλοδεχούμενο.

 

 

Υπάρχει κάποιος παίκτης στην ομάδα σας που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να κάνει καριέρα σε επαγγελματική κατηγορία;

 

οι επαγγελματικές κατηγορίες (superleague- superleague2 &footballleague )έχουν πολλές απαιτήσεις  χρειάζεται υπομονή πολύ δουλεία και να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τώρα όσον αφορά την Γ εθνική Σίγουρα θα μπορούσαν κάποιοι παίχτες να σταθούν. Άλλωστε κάποιοι έχουν ήδη παίξει στην  Γ εθνική.

 

  Πόσο κοντά είναι οι Δεσφινιώτες στην ομάδα τους;

 

Είναι γνωστό ότι οι φίλαθλοι του Ησαΐα στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα πολλά χρόνια .Είναι παρόντες σε κάθε αγώνα που γίνεται τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Βοηθώντας και αυτοί από την πλευρά τους να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

 

 

Ti ακριβώς έγινε φέτος με τον Απόλλωνα Δελφών και δεν κατέβηκε; Δεν θεωρείτε πλέον πολύ δύσκολο να ανασυσταθεί η ομάδα.;

 

Το κυρίως πρόβλημα ήταν και είναι το οικονομικό κομμάτι. μιας και οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Εύχομαι γρήγορα η διοίκηση να βρει τους οικονομικούς πόρους ,όπως επίσης τον χρόνο την όρεξη και την διάθεση για να επανέλθει πάλι σύντομα η ομάδα.

 

 

Θεωρείτε ότι σωστά αποφάσισε η κυβέρνηση να σταματήσει τα τοπικά πρωταθλήματα σε αντίθεση με τις επαγγελματικές κατηγορίες;

 

Θεωρώ ότι καλώς αποφάσισε να σταματήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω  Κορωναιού καθώς τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν την δυνατότητα σε σχέση με τα επαγγελματικά να ελέγχουν κάθε εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές  με τεστ. Φυσικά η υγεία προέχει και είναι πάνω από όλα.

 

 

Αυτή η διακοπή πόσο θα επηρεάσει την ομάδα σας αλλά και γενικότερα το πρωτάθλημα

 

Όλες θα επηρεαστούν.Δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πόσος χρόνος θα δοθεί στις ομάδες, και αν αυτός θα είναι αρκετός  για να προετοιμαστούν. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η διακοπή μόνο καλό δεν θα κάνει ειδικά στις ομάδες που είχαν βρειαγωνιστικό ρυθμό.

 

 

 Στο παρελθόν έχετε  βρεθεί στον πάγκο του Φωκικού. Φέτος την είδατε την ομάδα; Πως σας φάνηκε;

 

Η προσπάθεια της ομάδας του Φωκικου στη Γ εθνική ήταν αποτελεσματική και αξιόλογη βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παίρνοντας αποτελέσματα από ομάδες με μεγάλα μπάτζετ που έχουν στόχο το πρωτάθλημα.Εύχομαι να συνεχίσει έτσι  να παραμείνει στην Γ εθνική  γιατί το ποδόσφαιρο της Φωκίδας χρειάζεται ομάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

 

 Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το επίπεδο της διαιτησίας στη Φωκίδα;

 

Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω το επίπεδο της διαιτησίας.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να το κάνουν .Το μόνο που θα πω είναι να βοηθούν το παιχνίδι με την στάση τους  και την προσπάθεια όλων που συμμετέχουν σε αυτό.

 

 

Μια τελευταία ερώτηση: Μαραντόνα ή Πελέ και γιατί;

 

Τον Πελέ δεν τον πρόλαβα. Από ότι έχω δει κάποια βίντεο που υπάρχουν και από ότι έχω  διαβάσει ήταν ένας από τους καλύτερους . Μεγάλωσα όμως με τον Μαραντόνα. Παίζοντας ποδόσφαιρο στις αλάνες και στις πλατείες προσπαθώντας να τον μιμηθούμε οπότε διαλέγω Μαραντόνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…