Home Εικόνες Αρχικής Για να δούμε ποια έργα θα επιλέξει να συνεχίσει!

Για να δούμε ποια έργα θα επιλέξει να συνεχίσει!

Για να δούμε ποια έργα θα επιλέξει να συνεχίσει!

 

Λοιπόν, σας έχω καλό-κακα νέα! Τώρα, θα με ρωτήσετε πως γίνεται να είναι μαζί καλά και κακά. Με τη διοίκηση του κ. Σπανού όλα τα εύκολα γίνονται δύσκολα!

Μη σας κρατάω όμως σε αγωνία! Η κεντρική εξουσία θα στείλει τον οβολόν της στην περιφέρεια και το ποσό δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Δεν θα φτάνει όμως να καλύψει αυτά τα τεράστια φέσια που έχει φορέσει σε όλους τους αναδόχους. Απεναντίας θα πρέπει να κάνει μια πολύ αυστηρή ιεράρχηση, την οποία -για να είμαστε ειλικρινείς- δεν θεωρούμε ικανό να κάνει, όχι γιατί δεν ξέρει, αλλά κυρίως για λόγους εκλογικούς και λαϊκιστικούς!

Για πολλά έργα, όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε αιτήσεις διάλυσης σύμβασης από τους αναδόχους. Στα περισσότερα η διάλυση δεν έχει γίνει. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει η Περιφερειακή Αρχή να τους πείσει να μην προχωρήσουν και να συνεχίσουν τα έργα, αφού βεβαίως πρώτα τους εξοφλήσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς.

Πάντως, ειλικρινά θέλω να δω ποια έργα θα πληρώσει και ποια θα αφήσει, ώστε να καταλάβω επιτέλους και ποιες είναι οι προτεραιότητές του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…