Home Πολιτικά - Φωκίδα Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η Ώρα της Φωκίδας: Ξεκινάει σήμερα η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας
Πολιτικά - Φωκίδα - 21 Οκτωβρίου, 2019

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η Ώρα της Φωκίδας: Ξεκινάει σήμερα η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η Ώρα της Φωκίδας: Ξεκινάει σήμερα η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας

  

Στην εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας προχωρά εντός της ημέρας το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ώρας της Φωκίδας» προσκαλώντας τα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Η διαγωνιστική διαδικασία αφορά την παραχώρηση για 35 χρόνια υπηρεσιών λειτουργίας λιμένων, όπως ελλιμενισμού κλπ. και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της χερσαίας ζώνης της μαρίνας Ιτέας. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Η μαρίνα Ιτέας βρίσκεται στη θέση «Μαρίνα» του κόλπου της Ιτέας. Η θαλάσσια ζώνη της μαρίνας Ιτέας καταλαμβάνει επιφάνεια της τάξεως των 26.000 τ.μ. και έχει δυνατότητες ελλιμενισμού 146 σκαφών μικρού και μεσαίου μεγέθους. Η χερσαία επιφάνεια της μαρίνας Ιτέας καλύπτει έκταση 24.700 τ.μ. Σήμερα, η μαρίνα Ιτέας είναι λειτουργική και φιλοξενεί μικρό αριθμό σκαφών αναψυχής. Προβλέπονται επίσης 60 θέσεις σκαφών στη χερσαία ζώνη. Η εγκατάσταση είναι ολοκληρωμένη ως προς τα λιμενικά έργα, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι χερσαίες υποδομές. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…