Home Πολιτικά - Φωκίδα Γιατί αρνήθηκαν την πρόταση του κ Βούλγαρη;;
Πολιτικά - Φωκίδα - 1 Νοεμβρίου, 2018

Γιατί αρνήθηκαν την πρόταση του κ Βούλγαρη;;

 Εκεί, στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φωκίδας μάλλον δεν πρέπει να έχουν φαντασία , ούτε και γούστο. Το συμπέρασμα το βγάζω από την κεκαλυμένη άρνηση να υιοθετήσουν την πρόταση που κατέσε στην τελευταία συνεδρίαση το μέλος του Δ.Σ. κ Χρήστος Βούλγαρης για διεξαγωγή τριήμερων Χριστουγεννιάτικών εκδηλωσεων στην Ιτέα με κεντρικό θέμα την Σοκολάτα για την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνεδρίαση ο κ Βούλγαρης είχε προτείνει η εκδήλωση να γίνει σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους,  την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων,   τα τοπικά ζαχαροπλαστεία,  και  την Δημοτική Αρχή με   χορηγούς ιδιώτες, 
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για άξονα τα παιδιά, με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες! Θα περιλαμβάνει έκθεση με σιντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους chef της σχολής, θα απολαύσουμε και θα γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους καθώς και τους καθηγητές της σχολής  και την Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος . Επίσης, θα μπορούμε να μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι την χρησιμότητα και πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο. Μια ξεχωριστή νότα θα  είναι ο και διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα που θα υπάρξει με ελεύθερη συμμετοχή και με μεγάλο δώρο. Θα υπάρχουν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και συναυλιών για παιδιά αλλά και για μεγάλους…”. Δυστυχώς μάλλον επεκράτησαν τοπικιστικά κριτήρια….
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…