Home Πολιτικά - Φωκίδα “βρισκόμαστε πλέον σε συνεχή επαφή με τα κεντρικά κομματικά όργανα προς όφελος της Φωκίδας
Πολιτικά - Φωκίδα - 8 Μαρτίου, 2017

“βρισκόμαστε πλέον σε συνεχή επαφή με τα κεντρικά κομματικά όργανα προς όφελος της Φωκίδας

 Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φωκίδα εξέδωσε η ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών του κόμματος   στην οποία αναφέρεται ότι με πρωτοβουλία στελεχών της οργάνωσης συναντήθηκαν με τον αρχηγό του κόμματος και τον Λευτέρη Αυγενάκη συζητώντας όλα τα επίμαχα τοπικά-κομματικά θέματα

Η ανακοίνωση:Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Φωκίδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , ενόψει και της συμμετοχής του στο Οικονομικό Forum Δελφών. 
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ επισκέφθηκε πρώτα την πόλη της Ιτέας με επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρόνιων παθήσεων Ιτέας , το Κ.Α.Π.Η Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και το λιμάνι της Ιτέας, με επίκεντρο τη μαρίνα .Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην έδρα του Δήμου Δελφών την Άμφισσα με φορείς του νομού στην πλατεία Κεχαγιά όπου και έγινε αποδέκτης για άλλη μία φορά της «κραυγής» της τοπικής κοινωνίας για τα σοβαρά  θέματα της καθημερινότητας, με έμφαση στην άσχημη οικονομική διαχείριση. 
Με πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Άμφισσα και στους Δελφούς στελεχών της τοπικής οργάνωσης με τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη , τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και στελέχη του Οργανωτικού , όπου συζητήθηκαν όλα τα επίμαχα τοπικά-κομματικά θέματα .
Η Φωκίδα αντιμετωπίζει την πολιτική κυβερνητική απαξίωση , όπως η δραματική κατάσταση που βιώνει το Νοσοκομείο Άμφισσας και η συνεχής υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Φωκίδα , η υποβάθμιση των αστυνομικών διοικήσεων του νομού , με πρόσφατη τη δημοσίευση του ΦΕΚ περί υποβάθμισης των αστυνομικών τμημάτων Δελφών και Γραβιάς και μετατροπή αυτών σε σταθμούς, σε τέτοιο σημείο που απειλείται και η ασφάλεια του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών. Επίσης η μεγάλη ταλαιπωρία πολλών  ελαιοκαλλιεργητών που εξαιρέθηκαν από την ένταξη στο πρόγραμμα  αποζημίωσης για την πυρκαγιά του Ελαιώνα της Άμφισσας το 2013, οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και η αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων της Ιτέας που θα αποτελέσει πόλο οικονομικής-τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. 
Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών με επικεφαλείς  τον Πρόεδρό της Ευθ. Κατσαρέλη , τη γραμματέα και υπεύθυνη επικοινωνίας της τοπικής οργάνωσης κα. Γ. Καπαρέλη-Καπούρου, τον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Χαρ. Σίδερη , τα μέλη της τοπικής  Δελφών Αθ. Μαστροκωστόπουλο, Ηλ. Κορομπίλη , Παν.Τσονάκα,  Ευαγ. Θεοχάρη , Νεκτάριο Σαμουήλ , Ευστάθιο Μαλάκη και τη Δημοτική Σύμβουλο Ιτέας κα. Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου  , σταθερά δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή υποβολής της υποψηφιότητάς του για τη διεκδίκηση της Προεδρίας του κόμματος της Ν.Δ αλλά και με την  εκλογή του στην αρχηγία της Ν.Δ στηρίζουν τις σαρωτικές αλλαγές του Προέδρου στην προσπάθεια που καταβάλλει για την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης που επιδεινώνει δραματικά την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη από τη συνεχή απραξία πολιτικής βούλησης. 
Η «Συμφωνία Αλήθειας»  του Κυριάκου Μητσοτάκη επικαιροποιείται συνεχώς και θα ενταθεί προσεχώς με τη συνεχή ροή του προγράμματος της φιλελεύθερης παράταξης στην τοπική κοινωνία από τη ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών , όπου βρίσκεται πλέον σε συνεχή επαφή με τα κεντρικά κομματικά όργανα προς όφελος της Φωκίδας.

Γραφείο Τύπου
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…