Home Δήμος Δελφών Βαγγέλης Κούσουλας: Δημοπρατείται άμεσα το αθλητικό κέντρο Παρνασσού
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 13 Ιανουαρίου, 2023

Βαγγέλης Κούσουλας: Δημοπρατείται άμεσα το αθλητικό κέντρο Παρνασσού

Ανάποδα γύρισε η κλεψύδρα, επιτέλους, για τη δημοπράτηση του αθλητικού κέντρου Παρνασσού, που μετρά πλέον μέρες για να βγει στη δημοσιότητα η προκήρυξη του έργου.
Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου Δελφών κ. Βαγγέλη Κούσουλα το έργο ήταν να βγει στον αέρα, εντός Δεκεμβρίου, αλλά δεν πρόλαβαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες, λόγω μεγάλου φόρτου.
Η καθυστέρηση του έργου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε λάθη της μελέτης που παρέλαβαν από τους προκατόχους τους, όπως κατ’ επανάληψη έχουν ισχυριστεί οι τωρινοί δημοτικοί άρχοντες, ενώ ο κ.Κούσουλας υπενθυμίζει ότι με δική του προσπάθεια το 2021 έγινε η οριοθέτηση του γηπέδου. «Μέχρι τότε δεν ξέραμε τι είχαμε και τι δεν είχαμε. Δεν πατούσε πουθενά η μελέτη γιατί δεν υπήρχε τοπογραφικό. Σήμερα έχουμε την οριοθέτηση κανονικά με συντεταγμένες, έχουν υπογράψει οι γείτονες και γνωρίζουμε ακριβώς που είναι το γήπεδό μας», εξηγεί. Παράλληλα, τονίζει πως η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι όλη η μελέτη έγινε από την αρχή. «Για όποιον αμφιβάλλει να πούμε ότι υπάρχει αλληλογραφία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που πιστοποιεί τι παραλάβαμε και πόσο έτοιμο ήταν το έργο», λέει ο κ. Κούσουλας.
Το έργο των 850.000 ευρώ είναι ενταγμένο στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ, αν και στην αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής παρ’ ολίγο να βρεθεί εκτός και τη θέση του να πάρει το Κλειστό της Ιτέας. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και τη μετακίνηση ευθύνης από το δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή στο βουλευτή κ.Γιάννη Μπούγα, η ένταξη του έργου αποκαταστάθηκε.
Το γεγονός ότι φτάνουμε πλέον στη δημοπράτησή του είναι ευτύχημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…