Home Εικόνες Αρχικής Αυτοκτόνησε κρατούμενος μέσα στο όχημα μεταγωγής από το νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Αυτοκτόνησε κρατούμενος μέσα στο όχημα μεταγωγής από το νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Τραγικό τέλος είχε κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου την Πέμπτη το απόγευμα, ο οποίος κατάφερε να κρεμαστεί με κορδόνια μέσα στο όχημα μεταφοράς του. Το παράδοξο είναι ότι ο άτυχος 38χρονος επέστρεφε από το νοσοκομείο Άμφισσας στο οποίο είχε μεταφερθεί επειδή είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με χλωρίνη. Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ακολούθησε πλύση στομάχου και αφού αποφεύχθει ο κίνδυνος επέστρεφε στις Φυλακές Μαλανδρίνου με συνοδούς δυο εξωτερικούς φρουρούς.

Όταν το όχημα έφτασε στη βάση του οι φρουροί άνοιξαν την πόρτα για να τον κατεβάσουν, όπου και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε κρεμαστεί από τα κορδόνια που ήταν δεμένα στα παράθυρα.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την προσοχή και προστασία προς το συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά και ως προς τη διαδικασία. Μετέφεραν έναν κρατούμενο που μόλις είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κοινώς έναν άνθρωπο απελπισμένο, χωρίς να φροντίσουν καν να του βγάλουν τα κορδόνια. Δεν είχαν οπτική επαφή μαζί του, ούτε καν ήταν κάποιος πίσω να τον φυλάει. Αναρωτιόμαστε ειλικρινά, ούτε και αυτή τη φορά θα αναζητηθούν ευθύνες ή η ζωή ενός κρατουμένου έχει μικρότερη αξία και σημασία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…