Home Κοινωνικοί φορείς Ασυμπτωματικά τα δυο πρώτα κρούσματα στη Φωκίδα
Κοινωνικοί φορείς - 29 Ιουλίου, 2020

Ασυμπτωματικά τα δυο πρώτα κρούσματα στη Φωκίδα

 Πατέρας και γιος που παραθέριζαν στο Μοναστηράκι θετικοί στον κορονοϊό

Ασυμπτωματικά τα δυο πρώτα κρούσματα στη Φωκίδα

-Ήταν ήδη άρρωστοι όταν ήρθαν στη χώρα μας.

 

Ο κορονοϊός μπήκε εντός των πυλών της Φωκίδας από οικογένεια Γερμανών που παραθέριζαν στο Μοναστηράκι, όπως μας επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Δωρίδας κ. Γιώργος Καπεντζώνης.

Ειδικότερα, η τριμελής οικογένεια έδωσε δείγμα για τέστ κατά την είσοδό της στη χώρα μας την Πέμπτη το βράδυ, όπου ένα 24ωρο αργότερα τα αποτελέσματα έδειξαν πως η μητέρα ήταν αρνητική, ενώ ο πατέρας και ο γιος θετικοί στον ιό. Προς το παρόν είναι και οι δυο ασυμπτωματικοί, ενώ μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο αναφοράς στο Μεσολόγγι, σύμφωνα πάντα με το Δήμαρχο.

«Σε εμάς δεν ήρθε επίσημα ενημέρωση και από ότι καταλάβαμε τα δυο κρούσματα χειρίζεται η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας», τόνισε ο Δήμαρχος. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτησή μας, υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτιση από τον ΕΟΔΥ στην περιοχή που διέμεναν, τόσο στην ταβέρνα που έφαγαν, όσο και στα σημεία που επισκέφθηκαν.

Προς το παρόν πάντως δεν εκφράζεται ανησυχία από τις αρμόδιες αρχές καθώς π εντοπισμός τους ήταν άμεσος και η απομάκρυνσή τους σε ξενοδοχείο αναφοράς έγκαιρη.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί και να μην ξεχνάμε ούτε για ένα λεπτό ότι φέτος ζούμε μαζί του. Οφείλουμε να τον υπολογίζουμε και να προσέχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…