Home Κοινωνικοί φορείς Αστρολογικές προβλέψεις 2021
Κοινωνικοί φορείς - 4 Ιανουαρίου, 2021

Αστρολογικές προβλέψεις 2021


ΚΡΙΟΣ

 

Το 2021 ξεκινά ευχάριστα για εσάς θα φέρει ένα κύμα δημιουργικότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο εκφραστικοί και θα σας ενθαρρύνει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στην καθημερινή σας ζωή. Για να νιώσετε καλύτερα θα πρέπει να  διακόψετε τις φιλίες με τους τοξικούς ανθρώπους. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θα νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αλλάξετε και να προχωρήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας . Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να κάνετε σωστές αλλαγές στη ζωή σας και να μεταβείτε σε σωστές διαδρομές, ώστε όλα να λειτουργούν προς το καλύτερο. 

Απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες . Κατά τη διάρκεια τους έτους μπορεί να αισθανθείτε  ότι υπάρχουν αγώνες εξουσίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια ,αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη να κινείται για τις πρώτες έξι ημέρες στο ζώδιό σας. Άρα μπορείτε να ξεκινήσετε με πολλή ενέργεια, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη χρονιά.  Δίας και Κρόνος μετακινούνται στον Υδροχόο (ο Κρόνος περνά όλο το 2021 σε αυτό το σημείο, ο Δίας κυρίως σε αυτό το σημείο (εκτός από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο που βρίσκεται στους Ιχθείς), θέσεις που σας ευνοούν ιδιαίτερα, καθώς μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, με μεγαλύτερη σαφήνεια εστίασης, αλλά ταυτόχρονα και πιο πρακτικοί.  Από τον Μάρτιο έως τα τέλη Απριλίου θα είστε αρκετά αποδοτικοί με νέες ιδέες για να εργαστείτε σε καινούρια σχέδια  Από τα τέλη Απριλίου έως τα τέλη Ιουνίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν την  οικογένειας σας. Ίσως σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή ανακαινίσετε τους χώρους σας.  Από τα τέλη Μαΐου έως  και τέλους Ιουνίου, επαναφέρετε παλιά σχέδια και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς μερικά από αυτά έχουν να σας φέρουν οφέλη που σας είχαν διαφύγει. 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από τα μέσα Ιουνίου ενισχύεται ο ρομαντισμός σας και θα είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις και ραντεβού. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και  τέλους Οκτωβρίου να είστε πιο προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι δείτε πιο σοβαρά τη δέσμευση βρίσκοντας ένα σοβαρό πρόσωπο να κάνετε σχέση. 

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν θα είναι απροσδόκητες.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Ακολουθήστε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, ώστε να επιδιώξετε αυτό που θέλετε με πάθος και να κερδίζετε χρήματα με καινούριους τρόπους ή να χειρίζεστε τα οικονομικά σας με νέα προσέγγιση.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργειά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε χρήματα, για να ξοδέψετε και αντίστοιχα. Πάρτε εξυπνότερες οικονομικές αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ολοκληρώστε σχέδια, επιδιώξετε νέες εργασίες, σημειώστε πρόοδο στις υπάρχουσες και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου επανεξετάστε ορισμένους στόχους σας, ίσως χρειαστεί να συνεργαστείτε ξανά με παλιούς συνεργάτες και αξιολογήστε την κατεύθυνση που ακολουθείτε. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, φέρνει πρόοδο στα οικονομικά σχέδια, σε συμφωνίες και συνεργασίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Νέα χρονιά θα δουλεύει για όλους εσας τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να εστιάζετε σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας ή στη ζωή σας είτε είναι μεγάλες, είτε πρόσκαιρες. Να είστε πιο ανοιχτοί στο καινούριο, το διαφορετικό, το μη συμβατικό και το απροσδόκητο, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, εφευρετικοί και αληθινοί. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας, καθώς το 2021 είναι ένα έτος για αυτό-βελτίωση. Εκμεταλλευτείτε τους πρώτους τρεις μήνες και εστιάστε περισσότερο σε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε και πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες.  Από τον Απρίλιο έως το τέλος  Ιουνίου θα είστε πιο ενεργοί στο να βρείτε νέες ιδέες, να λάβετε νέες πληροφορίες και να μοιραστείτε ότι γνωρίζετε με άλλους. Από τις αρχές  Ιουνίου έως και τέλους Ιουλίου θα θελήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και να εργαστείτε για τη βελτίωση των σχέσεων σας. Εάν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις πριν  να είναι πολύ αργά για το μέλλον.  Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα θελήσετε να κάνετε απολογισμό και αναθεώρηση των προβληματισμών σας. Το 2021 θα είναι αγχωτικό με τον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία. Όμως, θα είστε ευλογημένοι σε ενέργεια και θα μπορείτε αντισταθμίσετε τα επίπεδα άγχους σας, κάνοντας θαύματα στη βελτίωση της υγείας σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια  ζητήματα και εμπόδια που υπάρχουν στις σχέσεις σας και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και να επεκτείνετε τους δεσμούς σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι ίσως θελήσετε να νιώσετε με τα σύντροφό σας όπως όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.  Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης της οικειότητας σας με όσους συναναστρέφεστε.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να σημειώσετε πρόοδο τόσο με τους στόχους όσο και με τις φιλοδοξίες σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Εάν έχετε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά να κάνετε πράγματα για το μέλλον σας, τότε το 2021 θα λάβετε ανταμοιβές και γρήγορη επιτυχία. Τον Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα το πρώτο εικοσαήμερο, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε παλιούς στόχους σχέσεις με συνεργάτες.

Από αρχές Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου, βελτιώστε την οικονομική σας κατάσταση, συλλέξτε πληροφορίες, επεξεργαστείτε συμφωνίες ή συνεργασίες και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, χρειάζεται έξυπνες επιλογές και στρατηγικές, για να ελιχθείτε στα επαγγελματικά σας. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και τέλους Οκτωβρίου, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην αναθεώρηση και επεξεργασία των επαγγελματικών σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Το 2021 Είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψετε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί από το συνηθισμένο ή να επιλέξετε ένα νέο χόμπι ή να μάθετε μια νέα γλώσσα.  Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά, να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο ή να κάνετε οτιδήποτε θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Ξεκινήστε  την νέα χρονιά ήρεμα, ώστε να είστε στη συνέχεια έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη βουτιά προς την επιτυχία.

Το Φεβρουάριο που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής, θα προβληματιστείτε για θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, αλλά για όσο συνδέονται με το παρελθόν. Βελτιώστε τις γνώσεις και την επαγγελματική σας κατάρτιση με όποιο τρόπο μπορείτε. Από τις αρχές Μαρτίου  έως και τέλος Απριλίου, να είστε πιο οργανωτικοί ώστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε τα πρώτα βήματα με κάτι μεγάλο που θα είναι η αρχή σε κάτι που θα διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας όλο τον Ιούνιο και το περισσότερο διάστημα ανάδρομα, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε απόμακροι και διασκορπισμένοι στις σκέψεις σας.Έχοντας και μία ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιό σας, αν υπάρχει κάτι στο οποίο θέλετε να δοκιμάσετε ξανά γιατί είχατε αποτύχει, τολμήστε το και ξεκινήστε από τον αρχή. Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δουλέψτε πάνω σε ζητήματα που έχετε ξεχάσει ή δεν έχετε ολοκληρώσει. 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις σχέσεις σας και κυρίως με τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει σε κάποια άτομα. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου πρέπει να ασχοληθείτε και να αντιμετωπίσετε θέματα που θα αφορούν την οικογένειά σας.  Από το τέλος Σεπτεμβρίου έως και τέλους Οκτωβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε στο να επαναφέρετε την αγάπη στη ζωή σας με κάποια επανασύνδεση ή με μια νέα γνωριμία. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ρομαντισμό και αγάπη. Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, κρύβει αρκετές ευκαιρίες για να ομορφύνετε τη συναισθηματική σας ζωή σε ότι στάδιο και αν βρίσκεστε .

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Από τα μέσα Μαΐου έως και τέλος Ιουλίου εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που θα σας προσφέρουν αναγνώριση και πρόοδο. Από τα τέλη Απριλίου έως και τέλους  Ιουνίου, θα είστε πιο αποφασισμένοι να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ίσως κάνετε μια δεύτερη δουλειά, επεκτείνετε αυτήν που έχετε ή κάνετε ένα χόμπι σας κερδοφόρο. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας συλλέξτε πληροφορίες, λάβετε συμβουλές ή σκεφτείτε νέα σχέδια.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, βρείτε νέες ιδέες, μαζέψτε πληροφορίες, ανοίξτε το μυαλό σας και απορροφήστε όσα μπορείτε περισσότερα. Από αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, συγκεντρωθείτε  στην επαγγελματική σας ζωή. 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η χρονιά ενεργοποιεί τις ελπίδες και τα όνειρά σας .Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προσελκύστε κοντά σας άτομα που οραματίζονται ότι κι εσείς. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν είστε πρόθυμοι να τα ακολουθήσετε  .Από αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου, εργαστείτε με τις επιθυμίες σας κοιτώντας στο παρελθόν για να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να  διορθώσετε τα λάθη σας Η διάθεσή σας βελτιώνεται από το Μάιο έως τον Ιούλιο και θα βρείτε μεγαλύτερες ιδέες, ενώ θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτεια. Από τις αρχές  Απριλίου έως και τέλους Ιουνίου η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη   και θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που έχετε μπροστά σας. 

Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο μαζί με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχετε αγνοήσει και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Θα δείτε κάτι να επιστρέφει στη ζωή σας που πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν σας μπερδέψει. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικεντρωθείτε στις ιδέες και τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα εμπλουτίστε τις γνώσεις σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο φέρνει πιέσεις και θα πρέπει να βελτιώσετε τις επαφές και τις συνδέσεις που έχετε με τους άλλους. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε σοβαροί και να επενδύσετε συναισθηματικά.

Από το τέλος Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια παλιά οικογενειακά ζητήματα.

Από αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, όσοι είστε αδέσμευτοι να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες καθώς η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Εργαστείτε τώρα για τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των άλλων προς εσάς, ώστε στη συνέχεια να έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε. Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, σας βοηθάει να επικεντρωθείτε σε ότι πρέπει να αφήσετε, σε ότι σας αγχώνει στον εργασιακό χώρο και να το διαχειριστείτε καλύτερα.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα δοκιμάσετε να κερδίσετε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε. Συγκρατήστε τον εαυτό σας και μη μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε αλλά συγκρατηθείτε και αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας. Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας υποκινήσει να εστιάσετε σε νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσετε νέες που θα σας πάνε ακόμα πιο μπροστά.

Αυξήστε την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από τα μέσα Δεκεμβρίου έως το τέλος του έτους και θα διαπιστώσετε πως όσο περισσότερη δουλειά κάνετε, τόσο περισσότερη ενέργεια θα έχετε για να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει.

 

ΛΕΩΝ

 

Η νέα χρονιά φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας. Δίας και Κρόνος, φέρνουν αρκετές αρνητικές επιρροές, όμως, εσείς κάνετε τις επιλογές στην ζωή σας .Το 2021 δεν είναι ιδανικό για ταξίδια, άρα είναι καλύτερο να εστιάσετε στην καριέρα και στον οικονομικό σας τομέα.  Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα που έχετε και τα ζητήματα που απαιτούν λύσεις.  Ο Ιούνιος ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και μια Ηλιακή έκλειψη να του κάνει παρέα. Ο Άρης που περνάει στο ζώδιό σας κάθε δύο χρόνια περίπου, θα βρίσκεται σε σας από τα μέσα Ιουνίου έως και τον Ιούλιο.  Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ειδικά τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε σε παλιές ιδέες και σχέδια που θέλετε να επανεξετάσετε, να αναθεωρήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Το Νοέμβριο και έως τα μέσα Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Βελτιώστε το χώρο σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προγραμματίσετε οικογενειακές συναντήσεις.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2021 Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι άνθρωποι θα φύγουν από κοντά σας, αλλά πιθανότατα δεν ήταν καλοί για εσάς.

Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο θα φέρει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στο να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα και τι πρέπει να επεξεργαστείτε.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου διαλύει αναπάντητα ερωτήματα στην ερωτική σας ζωή και προσδιορίζει ποιες σχέσεις θέλετε να κρατήσετε και ποιες πρέπει να εγκαταλείψετε.Η έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου αλλά και το τέλος του μήνα, φέρνει περισσότερη ελευθερία στην έκφραση των συναισθημάτων σας και την αγάπη στο προσκήνιο. 

 

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Ίσως βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και η πορεία σας προς την επιτυχία να είναι διαφορετική από αυτή που είχατε σκεφτεί, αλλά η κατάληξή της θα είναι επιτυχής.

Από την αρχή του χρόνου έως και τέλους Φεβρουαρίου θα έχετε πολλή ενέργεια και θα προωθήσετε αυτά που θέλετε. Θα λάβετε αναγνώριση και προσοχή για όσα έχετε ήδη κάνει. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, συγκεντρωθείτε στα οικονομικά σας. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να κάνετε μια σημαντική αγορά και να συλλέξετε.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση ενός έργου που έχετε εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα μέσα Δεκεμβρίου θα αισθανθείτε την ανάγκη για ένα διάλειμμα. Κάντε το.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2021 Βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε επικοινωνία και εκπαίδευση, ταξιδέψτε, επανασυνδεθείτε με άλλους και καλυτερέψετε τη ζωή σας. Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, να είστε πιο αισιόδοξοι για το τι ισχύει για το μέλλον σας και πιο πρόθυμοι να αναπτύξετε τη σκέψη σας πέρα του καθιερωμένου.  Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας και θα εξαλείψετε κάποιες άχρηστες πληροφορίες.  Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ακολουθήστε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας στηριζόμενοι στις ικανότητές σας.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα βρείτε πολλές νέες ιδέες και σχέδια που θέλετε να αναλάβετε δράση. Θα είστε πιο πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Η έκλειψη ηλίου το Δεκέμβριο, σας ωθεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.

 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2021 καλείστε να δείτε τον τομέα της αγάπης πιο σοβαρά για να μπορείτε να δίνετε αλλά και να παίρνετε. Μπορείτε να προσελκύσετε έντονα συναισθήματα και να ζητήσετε και δεσμεύσεις, αφού το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί μαζί του τη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι αφήστε να σας πλησιάσουν μυστηριώδες άτομα που θα νιώθετε να σας μαγνητίζουν.Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, καλωσορίσετε νέες σχέσεις στη ζωή σας, γίνετε πιο ρομαντικοί αλλά καθορίστε τα όριά σας και μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς.Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτης θα κινείται ανάδρομα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά θέματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή το 2021, στοχεύουν κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα το Φεβρουάριο, την καριέρα σας τον Ιούνιο και τα οικονομικά τον Οκτώβριο. Επαγγελματικά  θα νιώσετε δυσαρέσκεια με ότι ασχολείστε και αν πραγματικά δε σας αρέσει η κατάσταση θα επιδεινωθεί περισσότερο.  Από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο θα έχετε ευκαιρίες να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να βάλετε μια τάξη στα τρέχοντα θέματά σας, αλλά να τα βρείτε και με τον εαυτό σας. Η δεύτερη οπισθοδρόμηση του Ερμή τον Ιούνιο που αφορά την καριέρα και τους στόχους σας, θα σας κάνει να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση σας και να μην είστε σίγουροι για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Η τρίτη ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Οκτώβριο, που επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, θα προκαλέσει απροσδόκητα έξοδα κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς για τα χρήματα σας, ακόμα κι αν δεν έχετε πραγματικά προβλήματα.


ΖΥΓΟΣ

Το 2021 φέρνει σε εσάς τους Ζυγούς, καλά νέα και θετικές αλλαγής. Βασιστείτε στις σχέσεις σας φιλικές, επαγγελματικές και προσωπικές για να περάσετε μια υπέροχη χρονιά.Τη νέα χρονιά συνεχίστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο σε ότι σας αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, απαιτεί να ασχοληθείτε με σημαντικά και σοβαρά σχέδια και όχι να απλωθείτε σε πολλά και ανούσια. Να είστε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που θα εκφράζεστε και πιο ειλικρινείς απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να περιορίσετε λίγο τη δυναμικότητά σας και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.  Ίσως καταλάβετε πιο εύκολα το τι έχει συμβεί, γιατί παίρνετε αποφάσεις με συγκεκριμένο τρόπο και πως οι γύρω σας συμπεριφέρθηκαν σε όλα αυτά. Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, σας ωθεί ακολουθήσετε πραγματικά μια νέα ιδέα και να σχεδιάσετε την πορεία της. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ότι προβλήματα υπήρχαν θα γίνουν πιο έντονα, ενώ πράγματα που δε γνωρίζατε θα αρχίσουν να φαίνονται και να αποζητούν την προσοχή σας.Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και ενθουσιασμένους για τα σχέδια που έχετε κατά νου. 


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αφήστε πίσω σας δεσμούς που δεν είναι υγιείς ή χρήσιμοι για την πορεία σας και αποκόψετε για να σωθείτε από αυτούς.

Από την αρχή της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε της οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθείτε να ενισχύσετε τον συναισθηματικό σας τομέα.Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα βγουν στην επιφάνεια ερωτικά ζητήματα που δεν είχατε επίγνωση και πρέπει να αντιμετωπίσετε αν θέλετε να έχετε μια υγιή συναισθηματική ζωή. Στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου που ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, ίσως χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Δύσκολα θα παίρνετε αποφάσεις που θα σχετίζονται με τα εργασιακά σας θέματα από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν επαγγελματίες. 

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να συνεχίσετε τα σχέδιά σας, ενώ οι προσωπικές απολαύσεις θα γίνουν πιο σημαντική. Ευνοημένοι θα είστε στην καριέρα και στους στόχους σας από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου.Μπορείτε να βρείτε νέους στόχους, να εργαστείτε πάνω σε μακροπρόθεσμα σχέδια και δε θα ήταν κακό να πάρτε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε και σέβεστε.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο, επιδιώξτε αυτά που θέλετε, και ξεκινήστε νέα έργα πάντα διατηρώντας το μέτρο, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής. Από το Νοέμβριο έως και τέλους Δεκεμβρίου, συγκεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως αποφασίσετε να αναλάβετε μια επιπλέον δουλειά για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2021 είναι η χρονιά που πρέπει να αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματά σας, αλλά χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας.  Η νέα χρονιά συνιστά διακριτική ευχέρεια, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο σα Σκορπιοί να το διαχειριστείτε. Κρατήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα και κρατήστε ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή. Με το ξεκίνημα του χρόνου θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο σπίτι ή με την οικογένεια σας και θα πρέπει να σηκώσετε αρκετά βάρη στους ώμους σας, οπότε θα νιώθετε πιο περιορισμένοι. Ότι ρυθμίσετε φέτος θα σας ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια. Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, επιβάλλεται να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που υπάρχουν και να βάλετε πιο γερά θεμέλια.  Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται πάλι ανάδρομα, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα που δεν είχατε κίνητρα να ασχοληθείτε, όμως, τώρα θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να τα προχωρήσετε.  Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα είστε ενθουσιώδεις και με αρκετή ενέργεια, για να ξεκινήσετε νέα έργα, να κάνετε ταξίδια και να αναζητήσετε ευκαιρίες που αποτελέσουν το επίκεντρο για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τη νέα χρονιά θα είστε πιο ανοιχτοί στο ρομαντισμό και την αγάπη και θα επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις,  Γνωρίστε νέους ανθρώπους και μοιραστείτε αυτά που νιώθετε πιο ελεύθερα.  Οι δεσμευμένοι ενισχύστε την επαφή με το ταίρι σας και δυναμώστε το πάθος στη σχέση σας.Από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείτε με τα πρόσωπα που θα επιθυμήσετε, αλλά εσείς θα αποφασίσετε αν θα είναι για κάτι μόνιμο ή για κάτι παροδικό ανάλογα με την επιλογή σας. Τον Ιούνιο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί αυτό το μήνα, θα υπάρξουν επιστροφές στη ζωή σας που θα σας μπερδέψουν.  Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα σας θυμίσει πως πρέπει να αφήσετε ότι δεν είναι καλό για εσάς και να απομακρύνετε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Εάν είναι δυνατόν, βρείτε ένα χώρο όπου μπορείτε να απομονωθείτε, γιατί η συνεργασία με άλλους πιθανότατα θα σας αποσπάσει. Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου ολοκληρώνει οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα είναι αυξημένες οι φιλοδοξίες σας και θα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε και να σημειώσετε πρόοδο. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, κάντε τροποποιήσεις. Θα λάβετε την αναγνώριση φέτος που σας αξίζει και θα αντιληφθείτε αν πρέπει να αλλάξετε την πορεία σας ή να μειώσετε ταχύτητα για να αντιμετωπίσετε αποτυχίες ή καθυστερήσεις Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, είναι εξαιρετική   για να αναζητήσετε νέες οικονομικές ευκαιρίες, να κερδίσετε χρήματα με νέους τρόπους και να λάβετε σταθερές αποφάσεις. Η χρονιά τελειώνει με πολλή ενέργεια που θα σας οδηγήσει να κερδίσετε περισσότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2021 προβλέπει να έχετε μια ήρεμη και ευημερούσα χρονιά.  Η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αν το θελήσετε δε θα λείψουν και τα ταξίδια.Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο παρεξηγημένοι, απογοητευμένοι και αδύναμους να εστιάσετε εκεί που πρέπει. Είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε αναθεώρηση και να επεξεργαστείτε τους στόχους σας. Από τα μέσα Μαΐου έως και τέλους  Ιουλίου, επικεντρωθείτε σε αλλαγές ή βελτιώσεις του προσωπικού σας χώρου .Μοιραστείτε γνώσεις, μάθετε νέα πράγματα, επεξεργαστείτε πρακτικά σχέδια και να κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα.Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας, αλλά και τις αποτυχίες σας.Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου και ο Άρης που μπαίνει στο δικό σας  ζώδιό στα μέσα του μήνα, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε να είστε εργατικοί και να μην τεμπελιάσετε, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο θα κινείται η Αφροδίτη ανάδρομα και θα σας ωθεί στην τεμπελιά 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…