Home Πολιτικά - Φωκίδα Ασπασία Μανδρέκα, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ
Πολιτικά - Φωκίδα - 22 Ιανουαρίου, 2015

Ασπασία Μανδρέκα, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ

 Στην προεκλογική της ομιλία η Βουλευτής κ. Μανδρέκα στους ετεροδημότες

«Απτά τα αποτελέσματα  των 2,5 χρόνων»

Με θερμά λόγια για τη Βουλευτή ο  πρόεδρος της Βουλής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης άνοιξε την εκδήλωση, τονίζοντας ότι «η Φωκίδα είχε την καλύτερη εκπροσώπηση».  


Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου OLIMPIC ROAYAL σειόταν από το θερμό χειροκρότημα που προκάλεσαν τα λόγια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προέδρου της Βουλής, για τη Βουλευτή κ. Ασπασία Μανδρέκα, κατά την προεκλογική της ομιλία στους ετεροδημότες.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η συμβολή της στα θέματα που χειρίστηκε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ήταν τεράστια, καθώς, τόσο οι γνώσεις, όσο και ο χαρακτήρας, το ήθος και η εργατικότητά της ήταν πολύτιμα. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήταν μια δύσκολη περίοδο και κανένας δεν μπορούσε να βρίσκεται όσο θα ήθελε στην εκλογική του περιφέρεια, διότι η δουλειά που είχαν να κάνουν απαιτούσε τη διαρκή παρουσία τους.


«Πιστέψτε με, η Φωκίδα είχε την καλύτερη εκπροσώπηση. Η Ασπασία Μανδρέκα είναι μια δυναμική και εργατική βουλευτής και είστε τυχεροί που την εκλέξατε, γι’ αυτό και πρέπει να τη σταυρώσετε ξανά», είπε και καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος, προκαλώντας παράλληλα και την έντονη συγκίνηση της κ. Μανδρέκα.

Στην ομιλία της έκανε σύντομη αναφορά στη γενικότερη κατάσταση, τονίζοντας ότι «δεν είναι δύσκολο για κανέναν να περιγράψει το πώς αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός αυτή την ξαφνική τροπή και την επιδείνωση της ζωής του. Ο καθένας το βλέπει, το βιώνει, ανεξαρτήτως που βρίσκεται πολιτικά. Αυτό που είναι απαράδεκτο, όμως, είναι να παριστάνει κανείς ότι περιγράφοντας τη δεινή θέση που βρίσκεται ο κόσμος, συγχρόνως να νομίζει ότι προτείνει και λύση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπεραμύνθηκε των επιλογών της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «το πραγματικό θάρρος που χρειάζεται για να βγάλει τη χώρα από την κρίση είναι να τολμήσει να παραδεχθεί κανείς τα λάθη στα οποία μετείχε στο παρελθόν, όταν οικοδομήθηκε το κράτος του λαϊκισμού και τώρα που αυτό αποδομείται να βάλει «πλάτη» για την οικοδόμηση ενός καθεστώτος ρεαλισμού, υπαρκτού πραγματισμού και πραγματικής προκοπής, που να βασίζεται στις δικές μας δυνάμεις και όχι σε συνεχή δανεικά, τα οποία, εξάλλου, δεν είναι κανείς διατεθειμένος να μας δώσει.

»Έχει ενδιαφέρον να θυμηθεί κανείς για να απαντήσει σ’ αυτούς που μιλούν για εκφοβισμό του λαού ότι η Ευρώπη το 1992 έλεγε: «Πάρτε επειγόντως θαρραλέα μέτρα». Ωρυόταν, όμως, η Αντιπολίτευση ότι όλα αυτά είναι εκβιαστικά για την Ελλάδα, και ότι πρέπει να αγνοηθούν.  Υπέκυπτε η Συμπολίτευση και έτσι σχηματίστηκε ένα δίπολο, όχι μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς, ή λογικής και παραλογισμού… αλλά ένα δίπολο μεταξύ καταγγελλόντων και αναβαλλόντων.

Όπως καταλαβαίνετε, Καταγγέλλοντες ήταν κάθε φορά η Αντιπολίτευση και Αναβάλλοντες οι Κυβερνώντες. Από Καταγγελία σε Αναβολή και από Αναβολή σε Καταγγελία, φτάσαμε το 2009, όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής, ανακοίνωσε για 2 χρόνια πάγωμα μισθών και συντάξεων για να βγούμε από την κρίση και να δείξουμε ότι πήραμε το μήνυμα της επερχόμενης λαίλαπας.

»Αυτό το «πάγωμα» που πρότεινε τότε ο Καραμανλής – και σήμερα βέβαια, μετά από αυτά που έχουμε περάσει, μοιάζει ονειρεμένο – τότε εκλήφθηκε από τους Καταγγέλλοντες, (την Αντιπολίτευση δηλαδή), ως μέτρα σοκ, μέτρα εκφοβισμού των πολιτών, ως «ληστεία χωρίς κουκούλα», όπως είπαν κάποιοι», υποστήριξε.

 

Η ΝΔ έβαλε πλάτη ξέροντας ότι θα έχει κόστος
 


«Διάλεξε η Ν.Δ να κρατήσει τη χώρα όρθια, να βάλει πλάτη κι ας ζημιώθηκε το κόμμα, κι ας ζημιώθηκε η παράταξη, κι αυτό το ξέρουμε όλοι», τόνισε η κ. Μανδρέκα. Τόνισε δε, ότι «σήμερα έχουμε πιάσει τους απαραίτητους στόχους για να βγούμε από τα Μνημόνια. Να υπογράψουμε τη συμφωνία για την «επόμενη μέρα» για το μέλλον της χώρας. Για να προχωρήσουμε με Ανάπτυξη. Χωρίς πια άλλη ταλαιπωρία κι άλλες θυσίες. Με μια ανεργία, η οποία σταθερά μειώνεται μήνα με το μήνα, όπως συμβαίνει εδώ και εννιά μήνες ακριβώς. Με όλους τους διεθνείς οργανισμούς να προβλέπουν σημαντική Ανάπτυξη για αυτό το χρόνο, το 2015, και ακόμα μεγαλύτερη για το 2016. Με φορολογικές μειώσεις, που η Νέα Δημοκρατία προτείνει, με αποκατάσταση των αδικιών.

Παραλάβαμε, λοιπόν, μια απελπιστική κατάσταση. Και σε δυόμιση χρόνια καταφέραμε να είναι η Χώρα έτοιμη να απεγκλωβιστεί και να συνεχίσει με πορεία ανοδική. Σήμερα είμαστε πολύ κοντά για να βγούμε οριστικά και από τα Μνημόνια και από την κρίση. Τους τελευταίους μήνες, όμως, επικράτησε σε αυτό τον τόπο, στην Πατρίδα μας, και πάλι η πολιτική αβεβαιότητα», ανέφερε.

 

«Απέναντι μας έχουμε τους λαϊκιστές»

Σκληρή κατά μέτωπο επίθεση, εξαπέλυσε προς το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους βουλευτές που έσυραν τη χώρα σε εκλογές, δίχως να το θέλει ο Ελληνικός λαός, όπως τόνισε.

«Μια μειοψηφία βουλευτών έσυρε τη Χώρα σε εκλογές, χωρίς να το θέλει ο Ελληνικός λαός. Σήμερα, λοιπόν, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα απαντήσει σε αυτούς τους βουλευτές.  Γιατί απέναντι μας έχουμε τους λαϊκιστές, που τάζουν τα πάντα και τα τάζουν χωρίς αντίκρισμα. Μοιράζουν υποσχέσεις, χωρίς να ξέρουν από πού θα βρουν τα χρήματα. Όσα προτείνουν είναι αβάσιμα, είναι έωλα. Είναι, όμως, ηλίου φαεινότερο ότι με τις μεθόδους τους μάς οδηγούν σε σύγκρουση με τους εταίρους. Με αυτό το δεύτερο κύκλο του «λεφτά υπάρχουν» μας οδηγούν με κάθε βεβαιότητα σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ.

»Τάζουν τα πάντα, Πράγματα που ξέρουν ότι δεν γίνονται. Βρίσκονται σε σύγχυση. Ακούσαμε στελέχη τους να προτρέπουν στον κόσμο να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ γιατί αυτός δήθεν θα καταργηθεί από τον Σύριζα. Αλλά αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας δημόσια βεβαίωσε ότι δεν συντρέχει τέτοιου είδους ζήτημα και ότι ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να πληρωθεί απ’ όλους.

»Και ρωτώ δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι επικίνδυνοι; Αναμφίβολα και είναι!!!

Μας επιστρέφουν στη χειρότερη πολιτική φαυλότητα που γνώρισε η Ελλάδα. Στη χειρότερη πολιτική εξαπάτηση.  Όμως, όλα αυτά οδηγούν στον κλυδωνισμό και στην  αποδυνάμωση του τόπου: Θέλουν να καταργηθεί το ΝΑΤΟ τη στιγμή που όλες οι εκτός αυτού χώρες επιθυμούν να μπουν στο ΝΑΤΟ.

 Τι επιδιώκουν; Την Εθνική απομόνωση; Το χειρότερο;;

Ας συνειδητοποιήσουμε, λοιπόν, την κατάσταση… Σήμερα, Η Χώρα μας βρίσκεται κοντά, μα πάρα πολύ κοντά στο καλύτερο αλλά και στο χειρότερο ταυτόχρονα!

 Είμαστε πολύ κοντά στο καλύτερο, δηλαδή να βγούμε από το Μνημόνιο και να μπούμε στην σταθερή Ανάπτυξη. Να εδραιώσουμε ένα καλύτερο μέλλον με ευημερία.       

»Όλα όσα προτείνει ο Σύριζα και οι συνιστώσες του αποτελούν μονομερείς ενέργειες! Το να δημιουργήσουν ελλείμματα που ακόμα δεν βρήκαν πώς θα τα χρηματοδοτήσουν είναι μονομερής ενέργεια. Το να μην πληρώνουν τόκους στο χρέος και χρεολύσια, είναι μονομερής ενέργεια. Αυτό μάλιστα είναι και κάτι παραπάνω από «μονομερής ενέργεια». Είναι πλήρης χρεοκοπία.

»Μας λένε ότι θέλουν να διαπραγματευθούν από την αρχή όλους τους κανόνες της ευρωζώνης! Κι αυτό βέβαια η ευρωζώνη δεν το δέχεται. Αν το δεχόταν, θα διαλυόταν! Αν δεχόταν να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ έστω και μέρος από εκείνα που ζητάει, τότε θα έπρεπε να δώσει πολλαπλάσια- πολλές φορές πολλαπλάσια- σε άλλες χώρες που έχουν προβλήματα χρέους. Κι αυτό δεν το «αντέχει» η Ευρωζώνη.

»Κι ύστερα, Εμείς, το Ελληνικό χρέος και το έχουμε διαπραγματευθεί και το έχουμε κουρέψει! Αυτό έχει ήδη γίνει!  Κουρεύτηκε πάνω από το 41% του χρέους μας, χωρίς να έλθουμε σε σύγκρουση με τους Εταίρους μας! Με σοβαρότητα, επιμονή αλλά και συνεννόηση. Κι ο Σύριζα τώρα θέλει να μας πάει σε σύγκρουση με όλους, πυροδοτώντας χρεοκοπία και έξοδο της Χώρας από το ευρώ», σχολίασε.

 

Τα μεγάλα έργα της Στερεάς Ελλάδας


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην περιφέρεια Στερεάς και τα μεγάλα έργα που εκτελούνται και προγραμματίζονται. 

«Αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, γίνονται έργα από εθνικούς πόρους ύψους 1,3 δισ. ευρώ. Και επιπλέον από το περίφημο ΕΣΠΑ, που τόσο σε κίνδυνο το βάζουμε, 1,9 δισ. για εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα από όλα τα Υπουργεία στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό… Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για τη Στερεά Ελλάδα στην οποία ανήκει και η Φωκίδα ότι θα εξαντλήσει τις προσπάθειές του το 2016, όταν θα επανεξετασθεί το αποθεματικό των ευρωπαϊκών πόρων, ώστε να ενταχθεί η Περιφέρεια μας στον λεγόμενο «Στόχο 1», κι έτσι να διορθωθεί η αδικία που έγινε με την κατανομή λόγω των Οινοφύτων.

 »Η Κυβέρνησή μας ολοκληρώνει επίσης τις εργασίες στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ, έργο το οποίο είχε καθυστερήσει σημαντικά. Και δρομολόγησε τον Ε65.

»Και επίσης, αυτή η Κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον  εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, για να αρθούν τα κύρια προβλήματα της λειτουργίας του. Και η συμβολή της Περιφέρειας στην επέκταση της τουριστικής περιόδου μπορεί να είναι μεγάλη, γιατί εδώ υπάρχουν περιοχές μοναδικής ομορφιάς, αρχαιολογικοί χώροι παγκόσμιας ακτινοβολίας, όπως οι Δελφοί και πολλά ακόμη σημεία, όπως οι ορεινοί μας όγκοι και ο Μόρνος που μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού.

 

Το έργο στη Φωκίδα

 Η Βουλευτής  αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο της τονίζοντας ότι «στο σύντομο διάστημα των 2,5 ετών της θητείας αυτής που είχα την τιμή να σας εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο δεν έγιναν λίγα για τη Φωκίδα. Δεν έγιναν καθόλου λίγα μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς τη δυσμενέστατη δημοσιονομική συγκυρία. Στη περίοδο που άλλοι Νομοί έχαναν Παλέψαμε και πετύχαμε πολλά και είμαι υποχρεωμένη να αναφερθώ σε μερικά από αυτά».

1.Ίδρυση Νέου Τμήματος Τ.Ε.Ι στην Άμφισσα.

2. Ίδρυση Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, (Κ.Ε.Φ), στο Λιδωρίκι. 

3.Σπουδαία Εξέλιξη για την περιοχή του Μόρνου αφού επιτεύχθηκε η ποθούμενη τροποποίηση της Υγειονομικής Διάταξης Α5.

4.Χαρακτηρισμός του λιμένα Ιτέας ως λιμένα «Κρουαζιέρας».

5.Σημαντική Επιτυχία αφού για πρώτη φορά, πετύχαμε φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις ως αντισταθμιστικό όφελος για ακίνητα εντός της ΖΟΕ Δελφικού Τοπίου, της Ζώνης Προστασίας γύρω από τη Λίμνη του Μόρνου και εντός περιοχών Natura.

6.Επιπρόσθετες Απαλλαγές από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων για τη Φωκίδα. Συγκεκριμένα Εξαιρέθηκαν τα χαρακτηρισμένα σεισμόπληκτα κτίσματα τα οποία επλήγησαν από το σεισμό της 7ης-8-2013 στις Τοπικές Κοινότητες Πολυδρόσου, Γραβιάς, Καστελλίων, Λιλαίας και Μαριολάτας.

7.Αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου Ιτέας σε Κεντρικό Λιμεναρχείο Ιτέας, με επέκταση της καθ’ ύλην αλλά και της τοπικής του αρμοδιότητας σε ολόκληρη τη Βόρεια Ακτή του Κοριανθιακού Κόλπου.

Με τη συνδρομή της Βουλευτή Φωκίδας το Υπολιμεναρχείο Ιτέας αναβαθμίσθηκε σε Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Στη χωρική αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Ιτέας υπάχθηκαν:

1.το Υπολιμεναρχείο Αντίκυρας, το οποίο μετατράπηκε σε Α’ Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Ιτέας,

2.το Υπολιμεναρχείο Δομβραίνας, το οποίο μετατράπηκε σε Β’ Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Ιτέας,

3.το Υπολιμεναρχείο Γαλαξειδίου, το οποίο μετατράπηκε σε Γ’ Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Ιτέας.

8.Εξασφάλιση Πίστωσης 350.000 ευρώ για τις βραχοπτώσεις στον Αρχαιολογικό Χώρο Δελφών.

9.Εξασφάλιση Πίστωσης 100.000 ευρώ για Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό του Νοσοκομείου Άμφισσας.

10.Εξασφάλιση της Συνέχισης του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στους Δήμους Δελφών και Δωρίδας.

11.Με αίτημα της Βουλευτή ζητήθηκε η ένταξη Νέας δράσης για την προστασία του Παραδοσιακού Ελαιώνα στο Πρόγραμμα 2014 – 2020.

Μετά από στοχευμένες ενέργειές της δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τον Παραδοσιακό Ελαιώνα.


Η βουλευτής Φωκίδας παρακολουθώντας συνεχώς το ζήτημα, κατέθεσε την από 2756/312/19-9-2014 Κοινοβουλευτική Ερώτηση και Αίτηση  Κατάθεσης Εγγραφών. 

Στην απάντησή του Υπουργείου ξεκαθαρίστηκε ότι η δράση περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 που υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μόνο όσον αφορά στην πληρωμή των ανειλημμένων υποχρεώσεών του, (από προηγούμενα έτη).

Επισημάνθηκε, επίσης, κόντρα στις δημόσιες δεσμεύσεις του προηγούμενου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τα σχετικά Δελτία Τύπου που εκδόθηκαν από αυτόν, ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΚ οι δεσμεύσεις των δικαιούχων έχουν διάρκεια μεταξύ πέντε και επτά ετών. Κατά συνέπεια κατά τη νέα προγραμματική περίοδο 2015-2020 δεν είναι δυνατή νέα παράταση καθώς συμπληρώθηκαν ήδη επτά έτη για τους δικαιούχους, (τέλη 2006 – τέλη 2013).

Και ενώ αποκλείσθηκε η δυνατότητα παράτασης, το Υπουργείο με την εν λόγω απάντησή του στη Βουλευτή έδωσε την προοπτική να συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 Νέα σχετική δράση με την ταυτόχρονη δυνατότητα εκ νέου ένταξης των δικαιούχων.

Έτσι η βουλευτής Φωκίδας ζήτησε την ένταξη στο Πρόγραμμα 2014 – 2020 Νέας σχετικής δράσης.

Όσον αφορά στις ζημίες που προξενήθηκαν από την πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου 2013 σε φυτικό κεφάλαιο, (ελαιόδενδρα), του Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας, αυτές εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, αρμοδιότητας ΠΣΕΑ και έχει αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για έγκριση.

Στη συνέχεια και μετά την έγκριση του προγράμματος και την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α οι ενισχύσεις στους επιλέξιμους παραγωγούς σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του Κανονισμού Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

12.Ένταξη σεισμόπληκτων περιοχών της Φωκίδας στο πρόγραμμα που εκπονήθηκε για τη Φθιώτιδα.

13.Πολιτική Λύση στο πρόβλημα της οφειλής του Δήμου Δελφών προς την ΕΥΔΑΠ.

14.Θετική Εξέλιξη για τη Νοσηλευτική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών Άμφισσας, (ΕΠΑΣ).

15.Επαναφορά της υποχρεωτικότητας του αγροτικού γιατρού.

16.Εξασφάλιση της χρηματοδότησης των Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο Νομό Φωκίδας.

17.Διασφάλιση λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων στη Φωκίδα.

18.Βαίνει προς ολοκλήρωση η προσπάθεια για Μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, υποστήριξε η κ. Μανδρέκα και τόνισε ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο Δελφών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και συσκέψεις στα γραφεία των αρμοδίων υπηρεσιών. 

19.Πέντε χρόνια νωρίτερα σύνταξη στους αγρότες μας.

20.Η συνεχής μάχη για την ΥΓΕΙΑ.

Α.  Εξασφάλιση της ύπαρξης και ισχυροποίηση των μονάδων Υγείας του Νομού.

Παρά την οδηγία της Τρόικα να παραμείνουν στο χώρο της Υγείας μόνο 85 Νομικά Πρόσωπα σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξασφαλίστηκε, πρώτα απ’ όλα ότι καμία μονάδα Υγείας στο Νομό, δηλαδή ούτε το Νοσοκομείο Άμφισσας αλλά ούτε και τα Κέντρα Υγείας, (Ιτέας και Λιδωρικίου), δεν θα κλείσουν.

 Περαιτέρω, με συνεχή συνεργασία της Βουλευτή με τον τότε Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο,  το Νοσοκομείο της Άμφισσας δεν θίχθηκε ούτε δια της συγχωνεύσεώς του με άλλο Νοσηλευτικό ίδρυμα, όπως υπήρχε κίνδυνος.

Αντίθετα, αποφασίσθηκε η πιστή εφαρμογή του Ν. 4052/2012, και το Νοσοκομείο της Άμφισσας αποσυνδέθηκε πλήρως από το Νοσοκομείο της Λαμίας και έγινε Διοικητικά Αυτόνομο.

Β. Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικού.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε αυτά τα δύο χρόνια ήταν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Είχαμε να αντιπαλέψουμε με τα εξής δεδομένα: 1) Παραιτήσεις Ιατρών, 2) Απαγόρευση Πρόσληψης Μόνιμων Ιατρών, και 3) Μη προσέλευση ενδιαφερομένων στις Προκηρύξεις για Επικουρικούς Ιατρούς.

 Αρχικά, προέκυψε πρόβλημα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Άμφισσας αφού παραιτήθηκε η Διευθύντρια Νεφρολόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…