Home Κοινωνικοί φορείς Απολογισμός 4μήνου προέδρου Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας
Κοινωνικοί φορείς - 17 Αυγούστου, 2020

Απολογισμός 4μήνου προέδρου Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας

 Εργασίες στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα

(Μέρος 1: Κίρρα)
Τελειώνοντας η καλοκαιρινή σεζόν, η Λιμενική Επιτροπή του ΛΤΝΦ, έχοντας συμπληρώσει 4 μήνες θητείας με προυπολογισμό για το 2020 εγκεκριμένο από την προηγούμενη Λιμενική Επιτροπή, έχει πραγματοποιήσει τις εξής εργασίες καθαριότητας, συντήρησης εξοπλισμού, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες στην Κίρρα.
Καθαρισμός παραλίας Ξενία (NAFSIKA BEACH) από κλαδέματα και σκουπίδια.
Ενίσχυση και αποκατάσταση κυματοθραυστών σε όλο το μήκος της παραλίας από το τέλος της παραλίας Ξενία έως και την Αλμυρόβρυση.
Επιχώσεις στο κράσπεδο μετά την Αλμυρόβρυση (σύνταξη μελέτης για αποκατάσταση σπηλαιώσεων κρασπέδου Αλμυρόβρυσης και πεζοδρόμου στον Κάβειρο).
Νέα ντουζιέρα στην παραλία πλησίον αλιευτικού καταφυγίου.
Βάψιμο αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, κάδοι, μεταλλικές κολώνες) σε όλο το μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου, τοποθέτηση νέων παγκακιών, αντικατάσταση φθαρμένων ξύλων σε παγκάκια.
Κλαδέματα με χορτοκοπτικό και αλυσοπρίονο σε όλη την παραλία του Άι-Γιάννη, στο ποτάμι , στο κάμπινγκ, περιοχή Διογένη, Αλμυρόβρυση κτλ.
Αποξήλωση και απομάκρυνση άρρωστων φοινίκων στο πεζόδρομο.
Καθαρισμός από κλαδέματα και σκουπίδια που είχαν εναποθέσει σε όλο το μήκος της παραλίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αποκατάσταση μερικών ηλεκτρολογικών ελλείψεων με τη συνεργασία του Δ. Δελφών.
Η υπηρεσία του ΛΤΝΦ μη έχοντας τη δυνατότητα να απασχολήσει προσωπικό για το 2020, διατηρεί συνεργασίες με εργολάβους ακόμα και στην καθαριότητα. Η μόνη συνεργασία με τον Δήμο Δελφών πλέον ως προς την καθαριότητα, είναι η εξής: Αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους του Δήμου και συλλογή κλαριών και λοιπών υλικών, που εναποτίθενται από τους περίοικους δίπλα στους κάδους. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον

Panagiotis Kastanopoulos

και όταν ο Δήμος αδυνατεί να κάνει το δεύτερο, το ΛΤΝΦ χρεώνεται για αυτήν την υπηρεσία.

Οι εργασίες αυτές είναι αυτονόητες και ανεξάντλητες, περιττό να αναφέρονται μεν, αναγκαίο για τη διαφάνεια δε. Οι δυνατότητες του ΛΤΝΦ είναι πεπερασμένες, λόγω χρόνιων προβλημάτων και διαδικασιών. Παρόλα αυτά, καθημερινά
προσπαθούμε για το καλύτερο.
Έχοντας κατανοήσει τα προβλήματα και τις ανάγκες της Κίρρας, προβλέψαμε στον προυπολογισμό του 2021 την αποκατάσταση περισσότερων ελλείψεων. Παράλληλα, έχουμε ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο τη σύνταξη μελετών και αντίστοιχων έργων ανάπλασης και λιμενικών, τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί.

 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…