Home Δήμος Δελφών Αποδεκτή η παραίτηση Ν.Κοντογιάννη – Θ.Μαυρόπουλου
Δήμος Δελφών - 4 Σεπτεμβρίου, 2015

Αποδεκτή η παραίτηση Ν.Κοντογιάννη – Θ.Μαυρόπουλου

 Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Δελφών κ. Νίκου Κοντογιάννη ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος και καλεί τους αμέσως επόμενους σε σειρά εκλογής της παράταξης Ενωτική

Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης κ. Γιώργο Καραπατούχα και κα Ευσταθία Δροσερού εντός πέντε ημερών. Στην απόφαση με ΑΔΑ 6ΨΧ1Ω9Θ-ΗΕ3 αναφέρονται τα ακόλουθα:
1. Αποδεχόμαστε την ως άνω παραίτηση του κυρίου Νικολάου Κοντογιάννη του Δημητρίου από την θέση του Προέδρου και του τοπικού συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Δελφών της Δημοτικής Ενότητας Δελφών του Δήμου Δελφών.
2. Αποδεχόμαστε την ως άνω παραίτηση του κυρίου Θεοδώρου Μαυρόπουλου του Λουκά από την θέση του τοπικού συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Δελφών της Δημοτικής Ενότητας Δελφών του Δήμου Δελφών.
3. Καλούμε προς ορκωμοσία τον κύριο Γεώργιο Καραπατούχα του Ιωάννη, ο οποίος ως πρώτος αναπληρωματικός του ίδιου συνδυασμού στην Τοπική Κοινότητα Δελφών καταλαμβάνει την κενή θέση του συμβούλου και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δελφών με θητεία μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, όπως εντός πέντε (5) ημερών από λήψεως της παρούσας να παρουσιαστεί ενώπιον του Δημάρχου Δελφών για να δώσει τον προβλεπόμενο όρκο.
4. Καλούμε προς ορκωμοσία την κυρία Ευσταθία Δροσερού του Τηλεμάχου, η οποία ως δεύτερη αναπληρωματική του ίδιου συνδυασμού στην Τοπική Κοινότητα Δελφών καταλαμβάνει την κενή θέση της συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Δελφών με θητεία μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, όπως εντός πέντε (5) ημερών από λήψεως της παρούσας να παρουσιαστεί ενώπιον του Δημάρχου Δελφών για να δώσει τον προβλεπόμενο όρκο.
Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση μη αποδοχής ο Δήμαρχος θα συνεχίσει να καλεί μέχρι εξαντλήσεως των λιστών αναπληρωματικών όλων των παρατάξεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…