Home Β & Γ Εθνική Απέκτησε Πρέντι και Χάμο, ανανέωσε με Αλεξίου , Μαλισόβα και Πάππο
Β & Γ Εθνική - 1 Αυγούστου, 2018

Απέκτησε Πρέντι και Χάμο, ανανέωσε με Αλεξίου , Μαλισόβα και Πάππο

 Ο Αστέρας Ιτέας που φέτος δεν έχει βάλει απλά στόχο την παραμονή στην κατηγορία αλλά να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο ανακοίνωσε την απόκτηση δυο σημαντικών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στους στόχους της

 
Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα  Κωνσταντίνο Χάμο που θεωρείται για ένα απο τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Λάρισας,  κάτι που φάνηκε και απο την περσινή σεζόν στην Γ Εθνική καθώς με τις επιδόσεις του στον Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε πολλες ομάδες να τον θέλουν στο ρόστερ τους.
Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βηματα στην Ακαδημία Προμηθέα ενω έχει αγωνιστεί και στον Έλαφο Αγιάς, Ανθούπολη,Σμόλικα Φαλάνης και Αχιλλέα Φαρσάλων.
 
Επιπλέον, ανακοίνωσε  Άρη Πρέντι που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου στη Γ Εθνική. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα ο Άρης Πρέντι  ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην U20 Πανιωνίου και ξεχωρίζοντας αμέσως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα, κάνοντας συμμετοχές στην Superleague. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Οπούντιο Μαρτίνου πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζον.
Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία πολύ καλή ομαδα με οργάνωση και στόχους. Γνωρίζω τον Αστέρα καλά μιας και την προηγούμενη χρονιά ήμουν στον ίδιο ομιλο αντίπαλος και παρακολούθησα την πολύ καλή πορεία που έκανε η ομάδα. Χάρηκα πολύ μόλις μου έγινε η πρόταση και αμέσως συμφώνησα. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαντούβαλο και τους ανθρώπους του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη τους. Ραντεβού στο γήπεδο.”
 
Ακόμη ανανέωσε ο τερματοφύλακας Πάππος ενώ ιστοσελίδες της Λαμίας ανέφεραν χτες ως τετελεσμένο γεγονός ότι και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας θα φοράνε οι δύο   Λαμιώτες Κώστας Μαλισσόβας και Χρήστος Αλεξίου που φέρονται συμφώνησαν με την διοίκηση του κ. Μαντούβαλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…