Home Καλαθοσφαίριση Απέκτησε Κατσούλα ο Μάκαρος
Καλαθοσφαίριση - 23 Ιουλίου, 2020

Απέκτησε Κατσούλα ο Μάκαρος

Στην απόκτηση του έμπειρου Θανάση Κατσούλα που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη ΧΒΑ , με την οποία κέρδισε δύο ανόδους σε Γ’ και Β’ Εθνική ,ανακοίνωσε η διοίκηση του Μάκαρου
Ο Κατσούλας γεννήθηκε  το 1981, έχει μια μακρόχρονη πορεία στο μπάσκετ αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε αρκετές ομάδες Εθνικών κατηγοριών και η ομάδα της Άμφισσας πρόσθεσε στο ρόστερ της ένα παίκτη που αναμένεται να τη βοηθήσει να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει διακρίσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μάκαρου:
”Στην επίτευξη μιας πολυπόθητης και μεγάλης μεταγραφής προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος μας. Τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα μας ο Θάνος Κατσούλας. Ο πολύ έμπειρος και δυναμικός αθλητής βρέθηκε σήμερα στην Άμφισσα και υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας 1 έτους.
Στην μεγάλη καριέρα του ο Κατσούλας έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό (Γ Εθνική και άνοδος στην Β), Έσπερο (Β Eθνική), Σχηματάρι (Α ΕΣΚΑΣΕ και Γ Eθνική), Κάδμο Θήβας (Α ΕΣΚΑΣΕ και Γ Eθνική), Ιωνικό Φιλαδέλφειας (Γ Eθνική), Γυμναστικό Χαλκίδας (Α ΕΣΚΑΣΕ και Γ και Β Eθνική), Αυλίδα (Α ΕΣΚΑΣΕ), ΧΒΑ (από Α τοπικό έως και άνοδο στην Β Eθνική).
Η ικανοποίηση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι μεγάλη αφού είμαστε σίγουροι ότι ο Κατσούλας θα συμβάλλει στους στόχους μας αγωνιστικά αλλά και στηρίζοντας την νεανική μας ομάδα με την εμπειρία του. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια πολύ καλή μπασκετική χρονιά. Καλώς ήρθες Θάνο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…