Home Δήμος Δελφών Απάντηση της ΩτΦ στον κ. Μαλιώτη: “Άντε και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εύχομαι!!!”
Δήμος Δελφών - 8 Δεκεμβρίου, 2016

Απάντηση της ΩτΦ στον κ. Μαλιώτη: “Άντε και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εύχομαι!!!”

 Εφόσον το κείμενο του κ. Μολιώτη για την αξιοποίηση του σχολείου Πολυδρόσου έχει αναφορά στην ΩτΦ, έχουμε να παρατηρήσουμε δυο πράγματα.

Α. Ο κόσμος της περιοχής έχει κρίση και γνώση. Τα Hot Spot εσείς τα βάλατε στην κουβέντα κε Αντιδήμαρχε. Αλλά αφού το προτιμάτε θα σηκώσουμε το γάντι και θα απαντήσουμε ότι από το να πατάτε εσείς σε μπουχάρα και να απλώνεστε σε 70 τμ γραφεία, καλύτερα να στεγαστεί κόσμος που υποφέρει και κοιμάται στα πατώματα ή ακόμη χειρότερα στις λάσπες. Και δε χρειάζεται  να φέρουμε φτωχούς ανθρώπους από άλλη περιοχή, δυστυχώς έχουμε αρκετούς και στη Φωκίδα. Κρίμα, γιατί νόμιζα ότι είναι προοδευτικός!

Για την ιστορία πάντως, θα αναγκαστούμε να θυμίσουμε στον κ. Μολιώτη ότι ο Δήμαρχος σχεδίαζε να δημιουργήσει HOT SPOT στην Άμφισσα –και κατά την προσωπική μου άποψη έκανε άριστα- εκτός και αν ο κ. Μολιώτης θεωρεί ότι οι κάτοικοι της Άμφισσας είναι υποδεέστεροι των κατοίκων της Πολυδρόσου!

Β. Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά πολύ πιθανόν το γραφείο του Καρόλου που ονειρεύεστε να το απολαύσει άλλος από Μάρτη!!! Άντε και εις ανώτερα, και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εύχομαι!!!

 

Γιώτα Γιαννούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…