Home ΕΠΣ Φωκίδας Απάντηση ΕΠΣ σε Αστερα και Ησαία
ΕΠΣ Φωκίδας - 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Απάντηση ΕΠΣ σε Αστερα και Ησαία

 Το Δ.Σ της ΕΠΣ Φωκίδας και προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια αναφορικά με όσα ανυπόστατα ακούγονται, θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους τα κάτωθι.

Βεβαιωμένα και υπάρχει ρητή οδηγία από τη γενική γραμματεία αθλητισμού αναφορικά με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα στους αγώνες .
Στο πλαίσιο αυτό θεσπίσαμε τη θερμομέτρηση των αθλητών πριν τους αγώνες ,αλλά και τις διαπιστεύσεις ώστε να εξασφαλίσουμε ότι κανένας χωρίς αρμοδιότητα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί εντός γηπέδου. Στο πλαίσιο αυτό παρείχαμε εντελώς δωρεάν και τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα προς τα σωματεία, ώστε να μην επιβαρύνουμε κανέναν παράγοντα οικονομικά τις δύσκολες αυτές εποχές.
Ο χώρος ευθύνης της ΕΠΣ Φωκίδας σαν διοργανώτρια αρχή και γενικότερα όλων των ΕΠΣ αρχίζει και τελειώνει ακριβώς εκεί. Και δεδομένα δε μπορούμε να ελέγξουμε άτομα που βρίσκονται εκτός γηπέδου σε χωράφια η ανοιχτές από άποψη προσβασιμότητας θύρες.
Ο έλεγχος που μπορούμε και υποχρεούμαστε να ασκήσουμε είναι μόνο σε περιφραγμένα στάδια , με αριθμημένες θύρες και κλειστά από άποψη προσβασιμότητας(όπως το δημοτικό στάδιο Άμφισσας ), κάτι που δεν αφορά δική μας απόφαση αλλά ισχύει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
Η ΕΠΣ Φωκίδας με έντονο αίσθημα ευθύνης, σαφώς και έχει ενημερώσει ρητά όλα τα σωματεία της περιοχής ότι τα παιχνίδια είναι και πρέπει να είναι χωρίς παρουσία κόσμου για την προστασία όχι μόνο των παραβρισκόμενων αλλά και των οικείων τους.
Ο έλεγχος για φαινόμενα συνωστισμού υπάγεται στην αστυνομία η οποία για να επέμβει πρέπει να έχει καταγγελία του φαινομένου, κάτι που δεν εμπίπτει επ ουδενί στις αρμοδιότητες της ΕΠΣ , ενώ μπορεί κάλλιστα να γίνει από τον οποιονδήποτέ θεωρήσει ότι τα μέτρα προστασίας δεν πληρούνται.
Σαν ΕΠΣ Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και έκνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…