Home Κοινωνικοί φορείς Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας για τη Λευκή Νύχτα
Κοινωνικοί φορείς - 25 Σεπτεμβρίου, 2018

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας για τη Λευκή Νύχτα

 Το Σάββατο 22/9/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η 4η” ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”. Οι καταναλωτές πλημμύρησαν τους δρόμους της πόλης και τα καταστήματα μας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Δελφών για την αμέριστη βοήθεια του που συνετέλεσε στην επιτυχή έκβασή της, αλλά και το Επιμελητήριο Φωκίδας που από την πρώτη διοργάνωση βρίσκεται πάντα δίπλα μας.


Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συλλόγους που πήραν μέρος στην “4η Λευκή Νύχτα”:


1) Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

2) Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

3) Ένωση Σκακιστών Άμφισσας

4) Ποδηλατικό Σύλλογο “Ζευς”

5) Α.Σ. Δωρίδας

6)Σύλλογος Ελευθέρων & Αυτόνομων Δυτών Ν.Φωκίδας ” Κρισσαίος”

7) Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας

 

Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας που με τις μελωδίες τους έκαναν την βραδιά μας πιο κεφάτη, καθώς και στην Εταιρεία “Κτελ Ν.Φωκίδας Α.Ε.” και στο Τουριστικό Γραφείο του κου Ευθ. Καλπούζου.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τους επαγγελματίες συναδέλφους μας για την διοργάνωση συναυλιών και happenings που εμπλούτισαν μουσικά την βραδιά.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και την απεριόριστη εκτίμησή μας στον κ. Πάνο Μπαλτά για την πολύτιμη προσφορά του σε όλη την διαφημιστική προβολή της βραδιάς.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές που στήριξαν την όλη προσπάθεια μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους στην μοναδική και κεφάτη βραδιά.
Με σεβασμό στον επισκέπτη και καταναλωτή ο Σύλλογος Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις να στηρίζει την τοπική αγορά και την πόλη μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…