Home Καλαθοσφαίριση Ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του Μάκαρου : Σταμάτησε ο Λούπουλ, επανέρχεται ο Κυριακίδης
Καλαθοσφαίριση - 4 Σεπτεμβρίου, 2018

Ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του Μάκαρου : Σταμάτησε ο Λούπουλ, επανέρχεται ο Κυριακίδης

  Σε τίποτε, από άποψης έμψυχου δυναμικού, δεν θα μοιάζει η φετινή ομάδα του Μάκαρου με την περσινή που κατάφερε να φτάσει στον τελικό των μπαράζ ανόδου.

 
Συγκεκριμένα , μετά την αποχώρηση του Κουτσογιάννη στα τέλη Ιουλίου ήρθε στη συνεχεία να προστεθεί η αποχώρηση του Λεοντίου και μόλις 2-3 ημέρες πριν του Λούπουλ. Κοντά σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί και η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπουλια με τον ίδιο σε συνέντευξη του να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους λόγους που αποχώρησε,  με τις φήμες ωστόσο να οργιάζουν ότι αυτό οφείλεται σε αψιμαχία του με μέλος του Δ.Σ.
 
Στην ομάδα δεν έχουμε μόνο αποχωρήσεις  αλλα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον μια επιστροφή , αυτή του ταλαντούχου Κυριακίδη ο οποίος επιστρέφει στην Άμφισσα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Πάτρα. 
Ο Κυριακίδης, αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην ΕΑ Πατρών και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
 
Σε ότι αφορά τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας , αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, θεωρείται βέβαιο ότι θα την καταλάβει ο κ Τάκης Γίδας ο οποίος μέχρι σήμερα απασχολείτο στις μικρές ηλικίες.
 
Το μήνυμα Λούπουλ 
 
Αναμφίβολα αποτελει μεγάλη απώλεια για το Μάκαρο  η απόφαση του ταλαντούχου Δημήτρη Λούπουλ να σταματήσει το μπάσκετ! Ωστόσο οι λογοι κάθε άλλο παρά δυσάρεστοι είναι καθώς ο καλαθοσφαιριστής κατάφερε στις πανελλήνιες να περασει στη σχολή  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών  Υπολογιστών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
 
Ο ίδιος, με ανακοίνωσή του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
‘Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω.Ένα ταξίδι που μου επιφύλασσε έντονες στιγμές, μοναδικές εμπειρίες.Τα μαθήματα ζωής από το συνεχή αγώνα για βελτίωση, τη συναναστροφή με κάθε είδους ανθρώπων με έκαναν καλύτερο σε πολλούς τομείς.Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα (προπονητές, παίχτες, διοίκηση) όλα αυτά τα χρόνια, το φίλαθλο κόσμο που με υποστήριξε και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια’.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…