Home ΕΠΣ Φωκίδας «αναγέννησε πραγματικά την ομάδα μας ως παίκτης – προπονητής»
ΕΠΣ Φωκίδας - 25 Σεπτεμβρίου, 2019

«αναγέννησε πραγματικά την ομάδα μας ως παίκτης – προπονητής»

 Τα θερμά του συλληπητήρια για το θάνατο του αξέχαστου Αλέκου Ιορδάνου εξέφρασε με ανακοίνωση το ΔΣ του Φωκικού αναφέροντας τα εξής:

 
Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος Αλέκου Ιορδάνου.
Ο Αλέκος Ιορδάνου γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη το 1938, στην Ελλάδα έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας τη φανέλα της Α.Ε.Κ. , ήρθε στη περιοχή μας για το Φωκικό στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και αναγέννησε πραγματικά την ομάδα μας ως παίκτης – προπονητής. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον αστέρα Ιτέας όπου και εκεί βοήθησε τα μέγιστα να φτάσει η ομάδα της Ιτέας σε επιτυχίες.
Μία τεράστια μορφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είχαμε τη τιμή τη δεκαετία του 70′ να είναι μέλος της ομάδας μας, έφυγε από κοντά μας. Πρόσφερε τα μέγιστα όχι μόνο στην εξέλιξη του σωματείου μας , αλλά γενικότερα στο Φωκικό ποδόσφαιρο.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα, για αυτά που μας πρόσφερες, για τις γνώσεις σου, για το ήθος σου, για το χαρακτήρα σου ,για τις αξίες σου. Για πάντα στη μνήμη μας, για πάντα στη καρδιά μας.
Καλό ταξίδι φίλε Αλέκο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…