Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Αγώνες Ιχνηλατών στις 2&3 Νοεμβρίου απο τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδας!
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 7 Οκτωβρίου, 2019

Αγώνες Ιχνηλατών στις 2&3 Νοεμβρίου απο τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδας!

 Μετά τους απόλυτα επιτυχημένους αγώνες του Σεπτεμβρίου ο δραστήριος Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος διοργανώνει τους τελευταίους του αγώνες της χρονιάς για ιχνηλάτες. Θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Νοεμβρίου  2019 και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος  (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip)

Οι Αγώνες που θα διεξαχθούν στα όρη Γκιώνα και Οίτη είναι επίσημοι με απονομή CACT (Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Εργασίας).
 

Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ενός σκύλου δυο φορές την ίδια ημέρα π.χ  ατομικά και ως συμμετοχή σε αγέλη.

Δηλώστε συμμετοχή  αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και αριθμό microchip. 

Το κόστος συμμετοχής ανά ημέρα  είναι 25 ευρώ για κάθε σκύλο που παρουσιάζεται ατομικά, 40 για το ζεύγος ενώ για αγέλη τεσσάρων σκύλων 60 ευρώ. Για κάθε επιπλέον σκύλο, στην αγέλη, 10 ευρώ., 

Τόπος Αγώνων: Φωκίδα Όρος Γκιώνα

Διαμονή: Ξενώνας:  Κατερίνα Άνω Παύλιανη Τηλ. 2231083009    Κιν.6977829162 http://www.hotelkaterina.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής: email [email protected]

Πληροφορίες: τηλ 6936.694640

Πηγή:https://kynoclub.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…