Home Εικόνες Αρχικής Έτσι αντιλαμβάνονται την οικονομική διαχείριση του δημόσιου χρήματος

Έτσι αντιλαμβάνονται την οικονομική διαχείριση του δημόσιου χρήματος

Έτσι αντιλαμβάνονται την οικονομική διαχείριση του δημόσιου χρήματος

 

Τελικά είχαμε δίκιο για το αυτοκρατορικό μπάνιο του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Γιώργου Δελμούζου. Το μπάνιο όντως χρηματοδοτήθηκε με 16.000 όπως φαίνεται από την απόφαση που δημοσιεύουμε και η οποία διαψεύδει κάθε ελπίδα να ήταν ψευδές.

Μπάνιο λοιπόν με κόστος 16.000 ευρώ στην περιφερειακή ενότητα, όταν ακόμη και το ωραιότερο μπάνιο στο πιο πολυτελές σπίτι της Φωκίδας δεν ξεπερνά το πεντοχίλιαρο, με μέση τιμή τις 3000 ε. Τα λόγια είναι περιττά και η περιφερειακή αρχή, Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειάρχης αποδεικνύουν την αντίληψη που έχουν για το δημόσιο χρήμα.

 

Θα είχαμε λύσει δυο προβλήματα

 

Φάνηκε και στον ΟΠΑΣΤΕ, όπου έχουν δαπανήσει απίστευτα ποσά για να τυπώσουν τουριστικό χάρτη της Φωκίδας. Μα, στο Θεό που πιστεύουν, θεωρούν ότι στην εποχή του gps,  υπάρχει τουρίστας που θα έρθει να πάρει τουριστικό χάρτη και να ξεναγηθεί;

Αντί για τα δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάρικα που έχουν δαπανήσει σε εκτυπώσεις είχαν προμηθευτεί και τοποθετήσει μεγάλες πλαστικές δεξαμενές μέσα στον ελαιώνα, ούτε θα είχε καεί, ούτε θα συγκρούονταν τα αυτοκίνητα με τα αγριογούρουνα!

 

Γέλασαν κάθε πικραμένα χείλη

 

Το γέλιο που έχει πέσει με τον τουριστικό χάρτη που μελετούσαν τη μέρα της πυρκαγιάς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δελμούζος με τον πολιτικό του προϊστάμενο, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό δε λέγεται. Αλήθεια σας το λέω Γέλασαν τα πικραμένα και ξεραμένα από τη φωτιά χείλη του κόσμακη που κάηκε η περιουσία του. Κατάλαβαν απότομα, πόσο άσχετοι είναι και πόσο εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχουν ιδέα οι άνθρωποι περί διοίκησης, εξ ου και όλα είναι παραδομένα στην τύχη!

 

Υ.Γ. Εγώ σας το είπα και αμαρτία δεν έχω. Ζούμε από τύχη! Απλώς κάθε μέρα αυτή η πεποίθηση ισχυροποιείται από τα καμώματα των διοικούντων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…