Home Δήμος Δωρίδας Συναντήσεις του Δημάρχου Δωρίδας στην Αθήνα με πολίτες και εκπροσώπους συλλόγων
Δήμος Δωρίδας - 1 Απριλίου, 2013

Συναντήσεις του Δημάρχου Δωρίδας στην Αθήνα με πολίτες και εκπροσώπους συλλόγων

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 με επιτυχία οι συναντήσεις του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπεντζώνη με πολίτες και εκπροσώπους Συλλόγων της Δωρίδας, στην Αθήνα.
Όπως είναι γνωστό ο Δήμαρχος αποφάσισε να συναντά την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα στην Αθήνα, πολίτες και εκπροσώπους Συλλόγων και να συζητά μαζί τους ειδικά προβλήματα που θέλουν να του θέσουν οι πολίτες, αλλά και γενικά οι Σύλλογοι.
Οι συναντήσεις γίνονται στα Γραφεία της Δωρικής Αδελφότητας (Ιέρωνος 6-Παγκράτι) από 10 πμ έως 3 μμ και από 6 μμ έως 9 μμ την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα.
Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος έρχεται ακόμα πιο κοντά στους πολίτες της Δωρίδας και τους φορείς τους που είναι στην Αθήνα, χωρίς αυτοί να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Λιδωρίκι, το Ευπάλιο ή την Ερατεινή για να θέτουν θέματα και προβλήματα τους στην Δημοτική Αρχή.
Από όλους όσους συναντήθηκε ο κ. Δήμαρχος, χαιρετίστηκε η πρωτοβουλία αυτή και όπως είπαν θα ξεπεραστεί αρκετή γραφειοκρατία, αλλά και ταλαιπωρία για τους ίδιους, αφού θα έχουν καλύτερη πρόσβαση στην Δημοτική Αρχή για να εκθέτουν προβλήματα που υπάρχουν ή προκύπτουν.
Με τον Δήμαρχο συναντήθηκαν αυτή την Παρασκευή εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Δωρική Αδελφότητα, Ομοσπονδία Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας, Ένωση Ευπαλιωτών Δωρίδας, Αλποχωριτών, Λευκαδιτών, Κοκκινιωτών, Ποτιδανείων, Κουπακιωτών, Μακρινής και από το Κλήμα Υαίας Λιδωρικίου.
Επίσης συζήτησαν με τον Δήμαρχο δημότες από Μηλιά, Κούκουρα, Καρούτες , Πενταγιούς , Κροκύλειο και Καλλιθέα καθώς και αρκετοί Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της Δωρίδας.
Το Δήμαρχο πλαισίωναν στις συζητήσεις αυτές υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να συναντηθούν με τον Δήμαρχο μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Δημάρχου, κ. Δέσποινα Τίτου στα τηλέφωνα 22660 22066 & 22660-22147, και στο FAX-22660- 22393.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…