Home Πολιτισμός Στον αέρα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Δελφών
Πολιτισμός - 3 Ιουνίου, 2013

Στον αέρα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Δελφών

Μετά την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Δελφών με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης Επιπροσθέτως εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για σύναψη σύμβασης έργου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγίου  το οποίο χρηματοδοτείται με εθνικούς πόρους για τις θέσεις: α) Υπεύθυνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας στους Δήμους υλοποίησης του έργου και β) Υπευθύνων οργάνωσης Κ.Δ.Β.Μ. στους Δήμους υλοποίησης του έργου.  Η  ημερομηνία έναρξης  υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης ξεκίνησε από τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 15:00 μ.μ.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι την προκήρυξη μπορούν να την αναζητήσουν στο site του ιδρύματος νεολαίας και δια βίου μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) www.inedivim.gr.

 

Αρμοδιότητες στελεχών

Οι αρμοδιότητες των Υπευθύνων εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, ενδεικτικά, είναι:
• Υποστήριξη για την ανάπτυξη των προτάσεων των Δήμων για συμμετοχή στα εθνικά προγράμματα
• Υποστήριξη του Δήμου για την ανάπτυξη προτάσεων για τα τοπικά προγράμματα
• Ένταξη εκπαιδευτών σε τμήματα μάθησης, καθοδήγηση – εποπτεία εκπαιδευτών
• Προγραμματισμός και ανάπτυξη εκπαιδευτικού έργου και σχεδιασμού και καθορισμός αναλυτικού χρονοδιαγράμματος τμημάτων μάθησης
• Ευθύνη διενέργειας και συντονισμού διαδικασίας αυτοαξιολόγησης σε επίπεδο Δήμου
• Προώθηση και διασφάλιση ποιοτικών δεδομένων των δομών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας
• Συνεργασία και συμμετοχή στις διαδικασίες τοπικής επικοινωνιακής προβολής
• Συμμετοχή σε διαδικασίες εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης

Οι αρμοδιότητες των Υπευθύνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας για τα e-ΚΔΒΜ θα είναι αντίστοιχες με αυτές των Υπευθύνων Εκπαίδευσης των  Κ.Δ.Β.Μ
Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα καθώς και τα παραδοτέα των Υπευθύνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας θα περιγράφονται στη σχετική σύμβαση.
Η σύμβαση θα έχει διάρκεια, το μέγιστο, από την υπογραφή της και έως τη λήξη του φυσικού αντικειμένου του έργου δηλ. την 30η/06/2015.  Οι συμβάσεις θα υπογραφούν και θα έχουν ισχύ αφού προηγουμένως υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση και λειτουργήσουν τα Κ.Δ.Β.Μ. στους αντίστοιχους Δήμους υλοποίησης έργου της προκήρυξης.
Οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Δήμο και ειδικότητα και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στον αντίστοιχο Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…