Home Εικόνες Αρχικής Στερεα Υπεροχης: “Στον αέρα το πρόγραμμα “Νέοι Αγρότες”, στα κάγκελα οι Γεωτεχνικοί!”
Εικόνες Αρχικής - Στερεά - 20 Ιουνίου, 2022

Στερεα Υπεροχης: “Στον αέρα το πρόγραμμα “Νέοι Αγρότες”, στα κάγκελα οι Γεωτεχνικοί!”

Για αδιαφορία κατηγορεί την περιφερειακή αρχή Σπανού η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Στερεά Υπεροχής” με αφορμή την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων που εκφράζει την αγανάκτησή της  για την 26μηνη  καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών των Γεωτεχνικών.

Η ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης αναφέρει:

 

Στον αέρα το πρόγραμμα “Νέοι Αγρότες”, στα κάγκελα οι Γεωτεχνικοί, εξαιτίας της αδιαφορίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 Με μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει την αγανάκτησή του, για την τεράστια καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών των Γεωτεχνικών, αφού 26 ολόκληρους μήνες, μετά την ολοκλήρωση αξιολόγησης των φακέλων, παραμένουν απλήρωτοι!

 Την ευθύνη για όλη αυτή τη θλιβερή κατάσταση έχει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία  έχει “σκαλώσει” σε επιμέρους διαδικαστικά ζητήματα.

 Το Δ.Σ.της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, θεωρεί την όλη αντιμετώπιση άκρως υποτιμητική, αφού δεν τους καταβάλλονται τα νόμιμα δεδουλευμένα και ενημερώνει πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι αξιολογήσεις των 1069 αιτήσεων ένταξης νέων αγροτών, που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 3 εβδομάδες, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε οριστικοποιήσεις καθώς και σε ανάρτηση των πινάκων των ενταχθέντων στο Πρόγραμμα, μέχρι να δοθεί λύση στο δημιουργηθέν προβλημα. 

 Οι Νέοι Aγρότες και οι Γεωπόνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν μπορούν να ανεχτούν την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων και απαιτούν άμεσα την εξεύρεση λύσης.

 Επιτέλους ας κατανοήσουν, οι της περιφερειακής αρχής, οτι έχουν και ευθύνες! Ας ασχοληθούν επιτέλους με την ουσία κι ας αφήσουν την επικοινωνία και τα πανηγυράκια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…