Home Δήμος Δελφών Π.Ταγκαλής: “Κ.Δήμαρχε, μην προσπαθείτε μάταια να συγκαλύψετε την αδυναμία σας “
Δήμος Δελφών - 25 Νοεμβρίου, 2017

Π.Ταγκαλής: “Κ.Δήμαρχε, μην προσπαθείτε μάταια να συγκαλύψετε την αδυναμία σας “

 Αυστηρά σχολιάζει την ανακοίνωση του δημάρχου Δελφών κ. Θ.Παναγιωτόπουλου  για το Μουσείο των Δελφών ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Παναγιώτης Ταγκαλής. Σε δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

 Δ.ΔΕΛΦΩΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

‘Αρχαιολογικό Μουσείο & Δήμος Δελφών

 

    Ο ρόλος του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου, πέραν των θεσπισμένων καθηκόντων, είναι Πολιτικός. Ύψιστος σκοπός είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των Δημοτών, με την παρακολούθηση και παρέμβαση σε όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου μας

    Σχετικά με το μέγα θέμα της διασφάλισης της συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και του Μουσείου, ήταν απαραίτητη η δυναμική  παρουσία του Δήμου, γεγονός το οποίο μας βρήκε σύμφωνους, ως παράταξη. Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η συμμετοχή μας, τόσο στη Γενική συνέλευση των κατοίκων των Δελφών, όσο και στο συλλαλητήριο και στη δημοσιοποίηση του θέματος, δικαιολογήθηκε απόλυτα εκ του αποτελέσματος.

    Ως παράταξη είχαμε, κατ’ επανάληψη, επιμείνει σε δύο βασικές αρχές,

πρώτον ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα κανενός να εμπλέκεται στα Υπηρεσιακά θέματα του ΥΠΠΟ και δεύτερον ότι το θέμα ήταν αμιγώς Πολιτικό – άλλωστε φάνηκε από την λύση που δόθηκε από την Πολιτική ηγεσία, έστω και καθυστερημένα.

    Δυστυχώς, η σημερινή πρωτοφανής, αήθης , προσωπική επίθεση από το Δήμαρχο κατά Υπηρεσιακού παράγοντα και δη προϊσταμένου του ΥΠΠΟ, μόνο αρνητικές σκέψεις μας δημιουργεί.

   Κ.Δήμαρχε, μην προσπαθείτε μάταια να συγκαλύψετε την αδυναμία σας να ‘δείτε’ έστω και έναν Γενικό Γραμματέα εδώ και 3 χρόνια, κάνοντας επίδειξη ισχύος σε Υπαλλήλους !

   Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ‘κοντά’ στους Δημόσιους λειτουργούς, δεν χρειάζεται ούτε να τους ‘προστατεύει’ ούτε να τους εκθέτει !

   Τέτοιες συμπεριφορές, μόνον προς το συμφέρον των συμπολιτών μας και του Δήμου δεν είναι.

 

Παναγιώτης Ταγκαλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…