Home Κοινωνικοί φορείς Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Κοινωνικοί φορείς - 28 Ιουνίου, 2020

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο τομέας προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος έχει αδιαμφισβήτητα έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών της χώρας. Για τον παραπάνω λόγο καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια ενίσχυσης των μέτρων πρόληψης της ρύπανσης, βελτίωσης της οργανωτικής υποδομής και εκσυγχρονισμού των μέσων επιτήρησης και καταπολέμησης της ρύπανσης της θάλασσας.

          Κατόπιν των ανωτέρω, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω των Υπηρεσιών του, ως αρμόδιος κρατικός φορέας για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και τον σχεδιασμό και καταπολέμηση της ρύπανσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες και συλλόγους που επιθυμούν να συνδράμουν και να  ενταχθούν ως εθελοντές στο Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης καταπολέμησης ρύπανσης του Λ/Χ ΙΤΕΑΣ, όπως καταθέσουν σχετική αίτηση στην Υπηρεσία μας έως 10/07/2020.

         Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γρ. Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λ/Χ ΙΤΕΑΣ στο τηλέφωνο 2265032319.-

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΤΣΙΜΠΟΣ Π. Αλέξανδρος                    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…