Home Αθλητικά Πρόταση Δ.Σ. “Ηνίοχος” στο δήμο Δελφών: Να ονομαστεί “Κ. Γκελαούζος” το δημοτικό στάδιο Άμφισσας
Αθλητικά - Εικόνες Αρχικής - 20 Νοεμβρίου, 2022

Πρόταση Δ.Σ. “Ηνίοχος” στο δήμο Δελφών: Να ονομαστεί “Κ. Γκελαούζος” το δημοτικό στάδιο Άμφισσας

Την πρόταση να ονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας σε “Κώστα Γκελαούζο” προς τιμή του μεγάλου αθλητή πρόκειται να καταθέσει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο Δελφών το Δ.Σ. της ομάδας στίβου “Ηνίοχος”

Η απόφαση πάρθηκε στην τακτική  Γενική Συνέλευση της  Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022 και αναφέρει τα εξής:

Η Γενική μας Συνέλευση έλαβε την παρακάτω υπ’ αριθμ. 5/2022 ομόφωνη Απόφαση:

——————————–

Ο συμπατριώτης μας Κώστας Γκελαούζος κατέκτησε την περασμένη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022, την 2η θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, έχοντας ήδη κατακτήσει την νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τα προηγούμενα τέσσερα (4) συνεχόμενα χρόνια.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο κατόρθωμα, που αναμφίβολα περιποιεί τιμή στην γενέτειρα πόλη του πρωταθλητή μας, την Άμφισσα και σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Δελφών και της Φωκίδας.

Επιπλέον ο ίδιος αθλητής έχει στην πορεία του μια σειρά πρωταθλημάτων και άλλων σπουδαίων διακρίσεων σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, στην χώρα μας και στο εξωτερικό. 

Ο Κώστας Γκελαούζος, πέραν των τεράστιων αθλητικών διακρίσεών του, αποτελεί και έναν αγαπημένο φίλο του «Α.Σ. ΗΝΙΟΧΟΣ», που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του Συλλόγου, στάθηκε στο πλευρό μας με πολύτιμες συμβουλές και πολλαπλή στήριξη στο εγχείρημά μας.

Κατά την γνώμη μας, έχει φτάσει η ώρα να τιμήσει η πόλη του και ο Δήμος Δελφών τον Κώστα Γκελαούζο, όπως του αξίζει.

Επί τη ευκαιρία της ριζικής ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Άμφισσας με την εγκατάσταση ελαστικού ταρτάν στίβου (που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες), προτείνουμε την ονοματοδοσία του σταδίου προς τιμήν του μεγάλου μας Πρωταθλητή, που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από αυτόν ακριβώς τον αθλητικό χώρο.

Ο τίτλος «Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας ¨ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ¨» θα αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στον σημαντικό αθλητή που γέννησε ο τόπος μας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα ισχυρό σύμβολο – κίνητρο για όλη την νέα γενιά της περιοχής μας, ώστε να αναδειχθεί ο Στίβος και γενικότερα ο Αθλητισμός ως ένα βασικό πρότυπο διαπαιδαγώγησης και κοινωνικής συμπεριφοράς.   

——————————–

Το παρόν Πρακτικό της Γ.Σ.  του «Α.Σ. ΗΝΙΟΧΟΣ» να αποσταλεί στον Δήμο Δελφών, με αίτημα να ληφθεί σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…