Home Κοινωνικοί φορείς Ποτιδάνεια 2013: Τριήμερο εκδηλώσεων με Κότσιρα, Παπακωνσταντίνου και βραδιά δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής
Κοινωνικοί φορείς - 6 Αυγούστου, 2013

Ποτιδάνεια 2013: Τριήμερο εκδηλώσεων με Κότσιρα, Παπακωνσταντίνου και βραδιά δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου στην Ποτιδάνεια, από την Ένωση Ποτιδανείων σε συνεργα΄σια με το Δήμο Δωρίδας, στο ανακαινισμένο θεατράκι του χωριού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:

Ο Σύλλογός μας με την συνεργασία του Δήμου Δωρίδας θα διοργανώσει στο νέο μας ανακαινισμένο θεατράκι  και φέτος το καλοκαίρι ένα τριήμερο εκδηλώσεων. Το νέο μας θεατράκι έχει ανακαινιστεί,  έχει γίνει πλέον πέτρινο, και δένει απόλυτα με το περιβάλλον του βουνού μας. Ευκαιρία να το εγκαινιάσουμε λοιπόν. Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας τολμάμε να δώσουμε ένα τριήμερο ψυχαγωγίας στους κατοίκους της περιοχής μας αλλά και όσους επιλέξουν την περιοχή μας για να περάσουν τις διακοπές τους. Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας και στην βοήθειά σας για να μπορέσει ο σύλλογός μας όχι μόνο να κάνει εκδηλώσεις αλλά να βοηθά την τοπική κοινωνία με έργα όπως έκανε πάντα και όπως τελευταία που ανακαίνισε το θεατράκι μας με πέτρα και βοηθά οικονομικά την Τοπική Κοινότητά μας με χρήματα για την εκτέλεση εργασιών.

Σας περιμένουμε ….

 

Παρασκευή  9  Αυγούστου  21.30

Συναυλία με το Γιάννη  Κότσιρα, μαζί του ο Στάθης Δρογώσης

 

Σάββατο  10  Αυγούστου  21.30

 

Βραδιά  Δημοτικής Παραδοσιακής μουσικής με τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο και το συγκρότημά του. Συμμετέχουν χορευτικά τμήματα.

 

Κυριακή  11 Αυγούστου  21.30

 

Συναυλία με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…