Home Δήμος Δωρίδας Περί τουριστικής προβολής στη Δωρίδα
Δήμος Δωρίδας - 17 Ιουλίου, 2014

Περί τουριστικής προβολής στη Δωρίδα

 Από τουριστική προβολή μηδέν

 

Εντάξει, ο δήμος Δωρίδας, αν και διαθέτει σπάνιας ομορφιάς φυσικές και τεχνικές ομορφιές δεν θέλει να κάνει πρόγραμμα τουριστικής προβολής. Δεν θέλει να διαφημίσει στα πέρατα της χώρας την αγνή και σπάνια φυσική ομορφιά που διαθέτει και μέσω αυτού να αναπτυχθεί τουριστικά. Οι λόγοι είναι άγνωστοι και μόνο η ιατρική επιστήμη μπορεί να δώσει κάποια λογικοφανή εξήγηση.
 

Κροκόδειλος «Μαρία η Πενταγιώτισσα»
 

Το παράξενο είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα ούτε οι παλιοί Καποδιστριακοί δήμοι, ούτε ο σημερινός Καλλικρατικός έχουν πάρει στα σοβαρά τις φωνές των επιχειρηματιών του τουρισμού που κατά περιόδους  καταθέτουν τις προτάσεις τους.
Ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκε ένα δημοτικό συμβούλιο στα σοβαρά με αυτήν την  υπόθεση , παρά μόνο αποσπασματικά και ελιτίστικα , όπως για παράδειγμα με το δίκτυο πόλεων που διαθέτουν λίμνες στο οποίο πρόεδρος είναι ο κος Καπετζώνης.
Αλλά ακόμη και σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα καθώς δεν έγινε ούτε μια δράση για την ανάδειξη της λίμνης του Μόρνου.
Για αυτό σκεφτήκαμε και εμείς να προτείνουμε στο δήμαρχο να  ρίξει και αυτός έναν κροκόδειλο στη λίμνη του Μόρνου, όπως έκαναν οι κρητικοί με το Σήφη, μπας και προσελκύσει κάποιους παράξενους γιατί , πραγματικά, τουρίστες δεν βλέπω να έρχονται.
Όσο για το όνομα; Ας  φροντίσουν να είναι θηλυκός και ας τον πουν Μαρία Πενταγιώτισσα
 

Ακόμη να γίνει η περιβόητη έρευνα στα Τροιζόνια
Μήπως τους δίνουν χρόνο για να κρύψουν τα οχήματα;
 
Μια όμως και μιλάμε για τουρισμό στη Δωρίδα , ακούστε και τούτο Παρά την διαβεβαίωση αστυνομικών υπαλλήλων του Α.Τ. Ευπαλίου ότι έλαβαν το επείγον σήμα του Αστυνομικού Διευθυντή Φωκίδας για έρευνα στα Τροιζόνια για τα παράνομα οχήματα μέχρι χτες το απόγευμα που γραφόταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Επειδή τα συνεχή δημοσιεύματα μας έχουν θορυβήσει τους κατόχους των οχημάτων μήπως να βάζαμε με το μυαλό μας ότι οι αστυνομικές αρχές δεν πραγματοποιούν την απαραίτητη έρευνα θέλοντας να δώσουν το χρόνο στους ιδιοκτήτες να τα κρύψουν εντός του νησιού ή να τα περάσουν απέναντι;
Ακραίο θα μου πείτε αλλά σε αυτή τη χώρα που ζούμε όλα να τα περιμένει κανείς .Και μετά θέλουν τουρισμό τρομάρα τους
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…